Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 8:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Americká polícia informovala, že zatkla Tupaca Shakura. „On stále žije,“ reagujú ľudia na sociálnych sieťach

NEWS TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

Muž z amerického Tennessee sa síce volá rovnako ako legendárny raper, no okrem mena nemajú azda nič spoločné.

Fakt, že legenda amerického rapu 2Pac, vlastným menom Tupac Shakur, bol v roku 1996 postrelený a na následky zranenia napokon aj zomrel, nevedia niektorí fanúšikovia doteraz prijať. Aj po dvoch dekádach sa na povrch stále dostávajú rôzne konšpiračné teórie o tom, že raper v skutočnosti žije.

Odporúčané
Tupac vraj žije. Syn Suge Knighta sa opustil na Instagrame a prezradil vraj skrytú pravdu, o ktorej mal doživotne mlčať Tupac vraj žije. Syn Suge Knighta sa opustil na Instagrame a prezradil vraj skrytú pravdu, o ktorej mal doživotne mlčať 4. októbra 2018, 8:12

Množstvo ľudí preto zrejme ani neprekvapilo, keď americká polícia oznámila, že sa jej podarilo zatknúť osobu menom Tupac Shakur. O prípade informuje miestny portál JCP

40-ročný muž bol mužmi zákona zadržaný po tom, čo na nich vytiahol nôž. Nešlo však o legendárneho newyorského Makaveliho, ale o belocha z Tennessee, ktorý okrem iného prechovával aj syntetickú stimulačnú drogu známu ako metamfetamín.

Muža s rovnakým menom, ako mal jeden z najznámejších raperov všetkých čias, zatkli v sobotu vo večerných hodinách. Ten sa zo začiatku bránil zadržaniu s nožom v ruke. Policajti ho však bez menších problémov spacifikovali. Našli u neho niekoľko dávok metamfetamínu a injekčné striekačky.

Keď polícia a miestne média upozornili na prípad, ľudia na sociálnych sieťach začali na incident okamžite vtipne reagovať. „Ja som to vedel, Tupac stále žije!“ či „2Pac predstieral svoju smrť a zmenil si identitu. Urobil však zásadnú chybu, zabudol si zmeniť meno,“ zabávajú sa na podivnej náhode používatelia Twitteru.

Domov
Zdieľať
Diskusia