Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pewdiepie opäť pobúril internet. Verejnosť nevie pochopiť, akým spôsobom youtuber konzumuje pizzu

NEWS PIZZA
Uložiť Uložené

Youtuber síce tentokrát nerozbehol xenófobny škandál, aj napriek tomu sa niektorým zastavuje nad jeho spôsobom jedenia pizze rozum.

Najpopulárnejší youtuber na svete Pewdiepie aktuálne zverejnil video, v rámci ktorého za pomoci svojich sledovateľov zhrnul množstvo situácií z bežného života, aké nás dokážu veľmi jednoducho rozhnevať. Doplnil aj príkladné fotografie, ktoré patrične okomentoval. Medzi nimi sa nachádzala aj jedna, kde staršia žena konzumuje pizzu známym a nie práve populárnym spôsobom. 

Odporúčané
PewDiePie si rozmyslel dar vo výške 50-tisíc dolárov pre organizáciu bojujúcu proti antisemitizmu PewDiePie si rozmyslel dar vo výške 50-tisíc dolárov pre organizáciu bojujúcu proti antisemitizmu 13. septembra 2019, 13:07

Používa pri tom totiž vidličku a nôž. Pewdiepie však na rozdiel od mnohých iných situácií túto neodsúdil. Práve naopak, priznal, že už 20 rokov konzumuje pizzu rovnakým spôsobom. Síce sa stále stretáva s nepochopením kamarátov, aj napriek tomu preferuje začať zo stredu a úplne vynechať okraje. 

Podľa očakávaní spustil búrlivú diskusiu a väčšina tento jeho gastronomický zvyk odsudzuje. Niektorí tvrdia, že už nemôže byť prezidentom, iní ho jednoducho považujú za blázna. Zdá sa však, že nielen ananás dokáže verejnosť v súvislosti s pizzou polarizovať. 

 

Anketa:
Je podľa teba jedenie pizzu od stredu ku okrajom správne?
Áno
Nie
Áno
59 %
3088 Hlasov
Nie
41 %
2102 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia