Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 15:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg platí 50-tisíc dolárov človeku, ktorého zamestnal, aby mu pripravoval jointy z marihuany

HUDBA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Bola to len otázka času, kedy si Snoop Dogg uvedomí, že ho príprava jointov stojí hodiny denne.

Snoop Dogg sa preslávil nielen ako raper, ale aj ako milovník marihuany. Dymový oblak je jeho neodmysliteľnou súčasťou už niekoľko rokov a aktuálne v rozhovore potvrdil aj informáciu, že zamestnáva človeka, ktorý mu počas celého dňa pripravuje jointy. Redaktori sú prekvapení, keď hovorí o tom, že skutočne existuje osoba v jeho tíme, ktorá robí výhradne len toto, Snoop Dogg však vysvetľuje, že on na to nemá čas. 

Odporúčané
Snoop Dogg vzdáva za všetky svoje úspechy poctu len sebe. Vydáva nový album s 22 skladbami Snoop Dogg vzdáva za všetky svoje úspechy poctu len sebe. Vydáva nový album s 22 skladbami 16. augusta 2019, 8:34

Dokonca sa dozvedáme aj to, že odborník na prípravu marihuany po jeho boku si dokáže pod krídlami rapera celkom slušne zarobiť. Snoopy v rozhovore prezrádza, že mu platí približne 40 až 50 tisíc dolárov ročne. Legendárny raper vysvetľuje, čo všetko práca obnáša a spoločne sa smejú na tomto jedinečnom nápade.

Je to už niekoľko rokov, čo Snoop Dogg prezradil, že vyfajčí 81 jointov denne. Matematický výpočet síce hrá v neprospech tohto výroku, niet však žiadnych pochýb o tom, že aj napriek tomu má človek zamestnaný na pozícii výrobcu jointov veľa práce. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia