Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2019, 8:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg vzdáva za všetky svoje úspechy poctu len sebe. Vydáva nový album s 22 skladbami

HUDBA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Už vlani v rámci svojho príhovoru na holywoodskom chodníku slávy sa Snoopy poďakoval za všetko v prvom rade sebe. Hlášku teraz použil aj ako názov najnovšieho projektu.

Tak ako napríklad The Game alebo Rick Ross, aj Snoop Dogg už cítil potrebu prihlásiť sa o slovo s ďalším, možno už rozlúčkovým projektom. Obzvlášť s príchodom mladých a veľmi aktívnych kolegov majú aj tí starší motiváciu tvoriť, výsledkom čoho je v Snoopyho prípade 22 nových skladieb na projekte I Wanna Thank Me

Samozrejme, tak ako väčšina svetových hviezd, aj on sa na vrchol dostal vďaka svojej pracovitosti, táto hláška však pôvodne vznikla v minulom roku, keď Snoop Dogg dostal svoju hollywoodsku hviezdu na Chodníku slávy. Vtedy sa za podporu poďakoval rodičom, manželke, raperom Warren G a Dr. Dre, ale v prvom rade sebe samému. 

Na neuveriteľnom 17. štúdiovom albume má aj množstvo hostí vrátane Chrisa Browna, Wiz Khalifu, Slick Ricka a mnohých ďalších. Snoop Dogg bude v októbri oslavovať 48 rokov a ak by s aktivitou vydržal ešte do roku 2022, mal by na konte tri dekády úspešnej kariéry. Nechajme sa teda prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia