Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. októbra 2019, 19:22
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Cez internet ponúkali deti na sex, dnes sú obvinení a hrozí im 12 rokov. Využívali ich zlú sociálnu situáciu na prostitúciu

NEWS DETI EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

Mário má 20, František 21 rokov. Hrozí im 7 až 12 rokov.

Dvaja muži, 20-ročný Mário M. a 21-ročný František, zneužívali ťažkú sociálnu situáciu minimálne dvoch detí. Ponúkali sex s nimi na internete, trvalo to od roku 2017 do roku 2019. „Obvinení preto mali zriadiť účty mladistvých na sociálnych sieťach, kde ich ponúkali na prostitúciu za finančnú odmenu v okrese Liptovský Mikuláš. K poskytnutiu sexuálnych služieb došlo niekoľkokrát, polovicu zo zárobku si mala nechať obvinená dvojica,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Odporúčané
Šľapala som pri Slovnafte, aby som zistila, čo zažívajú prostitútky. Kvôli závislosti sú niektoré ochotné ísť za 3 € bez ochrany Šľapala som pri Slovnafte, aby som zistila, čo zažívajú prostitútky. Kvôli závislosti sú niektoré ochotné ísť za 3 € bez ochrany 21. júla 2019, 18:59

Prípad bol medializovaný ešte v apríli, teraz vyšetrovatelia národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii vzniesli obvinenie. Polícia na jar zverejnila aj krátke video zo zásahu.

 „Každý kto zláka, prepraví, prechováva, odovzdá alebo prevezme dieťa, hoci aj s jeho súhlasom, na účel detskej prostitúcie alebo inej formy sexuálneho vykorisťovania vrátane detskej pornografie, nútenej práce či nútenej služby vrátane žobrania, otroctva alebo praktík podobných otroctvu, nevoľníctva, núteného sobáša, zneužívania na páchanie trestnej činnosti, nezákonnej adopcie, odoberania orgánov, tkanív či bunky alebo iných foriem vykorisťovania sa posudzuje ako obchodovanie s ľuďmi podľa § 179 ods. 2 Trestného zákona,“ doplnila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia