Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 14:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladú turistku v miniatúrnych bikinách zadržala polícia. Išlo o formu umenia, tvrdila

NEWS PLÁŽE
Uložiť Uložené

Návštevníčka pláže sa nevyhla ani pokute.

Mladá turistka sa na filipínskej pláži rozhodla odhaliť viac, než by bolo miestnym ľuďom po chuti. Po tom, ako na ňu ostatní návštevníci privolali políciu, skončila 26-ročná slečna s pokutou. Udalosť sa podľa miestnych médií odohrala v nedávno otvorenom rezorte na filipínskom ostrove Boracay.

26-ročná žena z Taiwanu bola upozornená zamestnancami neďalekého hotelu, že jej plavky nie sú veľmi vhodné, no napriek tomu sa spoločne s partnerom vydala medzi ľudí. „Manažment hotela ich na to upozornil, ale oni tvrdili, že ide o formu umenia,“ povedal pre PNA vedúci spoločnosti BIAMRG (Boracay Inter-Agency Management and Rehabilitation Group) Natividad Bernardino.

 

Plážová exhibicionistka však neuposlúchla ani políciu. Na druhý deň ju totiž ruka zákona prichytila s novými miniatúrnymi bikinami, za čo mladú rodáčku z Taiwanu nakoniec pokutovali sumou 44 €. Šéf miestnej polície sa vyjadril, že zvyky dvojice z Taiwanu môžu byť odlišné, ale musia rešpektovať miestne tradície a kultúru.

Nie každý rezident z pláže bol ale formou prejavu mladej návštevníčky pohoršený a niektorí boli dokonca natoľko odvážni, že si turistku v príliš malých bikinách stihli taktiež odfotografovať. Ako inak, zábery skončili na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia