Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2019, 10:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž chcel tehlou rozbiť okno auta, odrazila sa mu naspäť do tváre a zranila ho. Všetko zaznamenala kamera

NEWS VIDEO
Uložiť Uložené

Spravodlivosť zaúradovala v tomto prípade doslova v sekunde.

Na verejnosť sa dostalo vtipné video, ktoré zaznamenáva snahu 40-ročného muža v kapucni rozbiť okno auta tehlou. Tá sa však od auta odrazila a zlodeja zasiahla priamo do tváre. The Sun informuje, že majiteľom vozidla je muž na invalidnom vozíku, kvôli čomu sa pravdepodobne páchateľovi mohol zdať ako ideálnou obeťou. 

Odporúčané
Únosca naháňal ženu až do karate klubu. Dostal tam takú bitku, že ho museli vyviezť na nosidlách Únosca naháňal ženu až do karate klubu. Dostal tam takú bitku, že ho museli vyviezť na nosidlách 5. januára 2019, 13:13

K vozidlu prišiel za bieleho dňa, a tak ho úplne jasne zaznamenala kamera pripevnená priamo na dome ako bezpečnostný prvok. 32-ročný hendikepovaný muž tento okamžitý zásah spravodlivosti okomentoval s nadhľadom: „Táto milá osoba sa rozhodla vlámať do môjho auta a po niekoľkých neúspešných pokusoch ho karma uhryzla do tváre,“ hovorí Martin Craig. Dodáva, že keď si pozrel toto video, veľmi sa smial.

Muža z videa krátko po neúspešnej krádeži zadržala polícia a obvinila ho z krádeže. Na aute zanechal poškodenia – poškriabané okno a lak, čo bude rovnako musieť majiteľovi uhradiť. 

Odporúčané
V bankomate našiel 30 eur, odovzdal ich a o pár minút vyhral 55-tisíc eur v stávkovej kancelárii. Colin si svoju karmu pochvaľuje V bankomate našiel 30 eur, odovzdal ich a o pár minút vyhral 55-tisíc eur v stávkovej kancelárii. Colin si svoju karmu pochvaľuje 30. novembra 2017, 22:48

Domov
Zdieľať
Diskusia