Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 13:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Únosca naháňal ženu až do karate klubu. Dostal tam takú bitku, že ho museli vyviezť na nosidlách

ZAUJÍMAVOSTI ÚNOS
Uložiť Uložené

Nevyplatilo sa mu riskovať v karate klube.

Svet je divoké miesto. Nevinná žena v americkom štáte Severná Karolína pred pár desiatkami hodín takmer doplatila na to, že narazila na 47-ročného Augusta Williamsa. O približne deviatej večer sa ju v meste Charlotte pokúsil Williams vtiahnuť do svojho auta a uniesť, lenže žena bojovala a podarilo sa jej vyslobodiť.

Únosca sa rozbehol za ňou, a tak zvolila prvú otvorenú prevádzku, ktorú zbadala. Našťastie, vbehla priamo do karate klubu Bushiken Karate Charlotte Dojo, kde práve inštruktori ukončili hodinu s deťmi a rodičia si svoje ratolesti po tréningu pomaly vyzdvihovali.


Vystrašená žena pribehla za inštruktorom Randallom Ephraimom a v krátkosti mu vysvetlila, že ju naháňa neznámy násilník, chcel ju uniesť a zrejme jej plánuje ublížiť.

Odporúčané
Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami 6. augusta 2022, 9:30

Ephraim preto vykročil ku dverám, do ktorých v tej chvíli vrazil únosca a dožadoval sa, aby ho pustili za ženou. Inštruktor karate mu viackrát vysvetlil, že musí z klubu odísť, čo Williamsa vyprovokovalo a začal byť agresívny.

Ephraim preto použil niekoľko bojových chmatov a únoscu vytiahol z klubu na ulicu. Ani tam sa Williams nevzdával, na inštruktora znovu zaútočil, lenže to nemal urobiť. Dostal takú bitku, že ho privolaní záchranári museli odviezť na nosidlách do nemocnice.

Ako skonštatoval samotný inštruktor karate, urobil len to, čo bolo v tej situácii potrebné. Žene sa teda našťastie nič nestalo a polícia neskôr zverejnila informácie o tom, že únosca bol pod vplyvom drog a v minulosti už mal na konte podobné násilné útoky pod vplyvom narkotík.

Domov
Zdieľať
Diskusia