Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 22:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V bankomate našiel 30 eur, odovzdal ich a o pár minút vyhral 55-tisíc eur v stávkovej kancelárii. Colin si svoju karmu pochvaľuje

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Colin bude na svoj dobrý skutok ešte dlho spomínať.

Pre niekoho je karma iba ilúziou a nadprirodzeným výmyslom, zatiaľ čo pre veľkú skupinu ľudí karma predstavuje dôležitú súčasť života. Nevedno, či na ňu veril aj Colin Banks predtým, ako zašiel do bankomatu, ale po odchode si bol určite jej existenciou istejší. V bankomate objavil 30 libier, ktoré tam nechal nepozorný zákazník pred ním a aj keď by sa mu hodilo aj 30 libier, pretože pracuje ako stavbár a onedlho je tu zima, čestne ich odovzdal zamestnancovi supermarketu, v ktorom sa bankomat nachádzal.

Namiesto privlastnenia sa teda zachoval spravodlivo, čo sa mu onedlho vyplatilo, pretože o necelú polhodinku neskôr šiel do stávkovej spoločnosti, aby si skontroloval výsledky z tiketu, ktorému veľkú šancu nedával. Stavil 1,5 libry na príliš odvážnu kombináciu, ale všetky predpovede mu vyšli a on odrazu domov odchádzal s pocitom, že si práve prilepšil o takmer 50-tisíc libier. Stihol sa už vyjadriť, že vďaka peniazom pripraví svojej rodine najlepšie Vianoce, aké kedy zažili, a doprial si už aj nové auto, pričom na čestnosť a spravodlivosť nedá dopustiť a zrejme by si sa jeho správaním mal inšpirovať aj ty, ak potrebuješ pomoc šťasteny.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30


Domov
Zdieľať
Diskusia