Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mariana Kotlebu preveruje polícia pre možné sexuálne zneužívanie

NEWS
Uložiť Uložené

Médiá zverejnili informácie o údajnom nemanželskom dieťati Mariana Kotlebu a jeho vzťahu s vtedy len 16-ročnou študentkou.

Portál Topky.sk nedávno zverejnil článok o Marianovi Kotlebovi a jeho údajnom vzťahu s mladistvým dievčaťom. „Marian Kotleba je v Banskej Bystrici známy aj ako učiteľ gymnázia, ktorý mal rád študentky. Jednou z nich mala byť aj vtedy 16-ročná Dominika. Mladučká študentka otehotnela a tvrdila, že otcom dieťaťa je práve Kotleba,“ informujú o lídrovi politickej strany ĽSNS Topky. Dominika mala údajne otehotnieť krátko po oslávení svojich 15. narodenín, čím portál zjavne odkazuje na to, že k súloži mohlo dôjsť pred dovŕšením 15. roku.

Podľa vyjadrenia Kotlebovej manželky Frederiky, ktorá už pred istým časom podala žiadosť o rozvod, jej muž s Dominikou kedysi chodil, ale dieťa nie je jeho. „Uvedená informácia bola odstúpená na preverenie na vecne a miestne príslušný útvar – OKP OR PZ BB s podozrením zo spáchania zločinu sexuálne zneužívanie,“ prezradila pre Denník N hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová.

Podľa Trestného zákona sa sexuálneho zneužívania dopustí osoba, ktorá „vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije“. V danom prípade hrozí obvinenému či obvinenej 3 až 10 rokov odňatia slobody.

Marian Kotleba je podozrivý zo sexuálneho zneužívania
Marian Kotleba je podozrivý zo sexuálneho zneužívania Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia