Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 21:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Deti s ťažkým osudom majú len jeden sen, zatiaľ sa však na svet dívajú cez okno. Pomôž tým, ktorí si nevedia sami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dobrý anjel v spolupráci s režisérom Jonášom Karásekom a Fallgrapp pripravil nový spot s názvom Cez okno.

Myšlienkou nového videa Dobrého anjela je, aby sme si uvedomili, že niektoré deti sú odkázané na to, aby sa na svet dívali cez okno. Režisér Jonáš Karásek v spolupráci so slovenskou skupinou Fallgrapp zdieľajú posolstvo novej kampane prespievaním ikonickej skladby Jara Filipa s názvom Cez okno. 

Nezisková organizácia do spotu zapojila aj 6-ročnú Lujzinku, ktorá často trávi čas na onkológii. Nie je pre ňu samozrejmosťou, že sa môže ísť kedykoľvek hrať s kamarátmi, a tak má len jeden sen: „Už rok sa na svet dívam cez okno. Často s maminkou z okna onkológie alebo sme zavreté doma a je tam s nami aj malý braček. Veľmi by som chcela behať po vonku. Ale teším sa, až sa všetko zmení a ja sa budem o rok pozerať cez okno mojej prváckej triedy.“

Vrátiť jej, a mnohým ďalším rodinám, nádej má každý z nás. Finančná pomoc môže otcov a matky chorých detí odbremeniť a dostanú tak možnosť venovať maximum energie starostlivosti. Je to pri tom úplne jednoduché, stačí ísť na oficiálnu stránku Dobrého anjela a vybrať si  spôsob, akým chceš rodiny podporiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia