Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 9:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smrad v celom byte a 1000 eur za „skiny.“ Pil C vydáva Fortnite hymnu a dissuje Dotu

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C sa už dávnejšie nechal počuť, že veľa času venuje hraniu hier na PS4 a aktuálna novinka je toho jasným dôkazom.

Pil C sa chystá o niekoľko týždňov vydať svoj tretí sólový album so zatiaľ neznámym názvom, ešte pred tým však plní sľub a pokračuje v sérii CBG štvrtkov novou skladbou. Tá sa na albume neobjaví a sám interpret prezrádza, že ju nahral len tak popri práci na celistvom projekte.

Novinka dostáva názov One Shot a ako už asi tušíš, ide o hráčsku hymnu, v ktorej sa pravdepodobne nájde veľa fanúšikov obľúbenej hry Fortnite. Dočkali sme sa aj vizuálu priamo z hry, a tak si na svoje prídu hlave tí, ktorí už majú hráčsku skúsenosť. 

Vydanie albumu je naplánované na 28. októbra 2019, dovtedy sa ešte určite dočkáme zverejnenia titulu, tracklistu a hostí. Z toho, čo sme zatiaľ mali možnosť počuť vyplýva, že Pil C sa rozhodol oproti VRHEKUT výrazne pritvrdiť a tí, ktorí majú radi úprimnosť, si prídu na svoje.

Odporúčané
Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 29. augusta 2019, 13:10
Domov
Zdieľať
Diskusia