Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 9:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kingsmani chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin

Kingsmani chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Od prvých dvoch častí sa presunieme do ďalekej minulosti.

Počiatkom 20. storočia ľudí ohrozovala prvá svetová vojna a svet potreboval svojich ochrancov. Vznikla teda organizácia s názvom Kingsman, ktorú si už mohol spoznať v častiach s Colinom Firthom a Taronom Eegertonom.

Obidva diely režíroval talentovaný Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class), ktorý sa do tretice vrhol na prequel, kde budeme sledovať počiatky tejto tajnej organizácie. Keďže sa vrátime na začiatok minulého storočia, pochopiteľne treba rátať taktiež s novými hercami a postavami.

V snímke ťa uvíta mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, vyšportovaný Aaron Taylor-Johnson (rozhovor s jeho slovenským trénerom si prečítaš tu) či charizmatický Ralph Fiennes. Tešiť sa ďalej môžeš na hercov, ako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Djimon Hounsou a svojou prítomnosťou nás poctí aj Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywina Lannistera).

Pokiaľ sa ti pozdával už prvý trailer, veríme, že najnovší ťa priam uchvátil. V priebehu viac ako dvoch minút nám tvorcovia odhalili katastrofálne následky prvej svetovej vojny, nových Kingsmanov, ale taktiež zloducha Rasputina, ktorého stvárnil Rhys Ifans.

Odporúčané
RECENZIA: The King’s Man RECENZIA: The King’s Man 11. februára 2022, 8:30

Tak, ako pri predošlých častiach sa môžeš aj teraz tešiť na nahláškovanú akciu, pri ktorej samozrejme nebudú chýbať ani krásne ženy. Do slovenských a českých kín sa The King's Man dostane 13. februára (únor) 2020. Viac informácií nájdeš v tomto vlákne.

The King’s Man chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin
The King’s Man chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia