Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. septembra 2019, 7:43
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Lewis Hamilton vyrazil fanúšikovi z ruky mobil. Neskôr sa mu naň podpísal

ŠPORT FORMULA 1 LEWIS HAMILTON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Auto zrejme 5-násobný šampión F1 ovláda lepšie, než kolobežku.

Piloti Formuly 1 sa po boxoch v rámci víkendu pomerne veľa presúvajú. Musia absolvovať množstvo rozhovorov s novinármi, brífing v zázemí tímu a samozrejme, pracovať na nastavení auta s mechanikmi priamo v garáži. 

Lewis Hamilton si tieto kilometre skracuje jazdou na kolobežke a rovnako tak robil aj počas posledných pretekov v Singapure. 

Nechtiac však trafil fanúšika, ktorý svojich priateľov fotil s jedným z bývalých jazdcov a vyrazil mu mobil z ruky na zem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

A pretty cool way to apologise! ✍ . #F1 #Formula1 #SingaporeGP #Singapore #LewisHamilton #MercedesAMGF1 @lewishamilton @mercedesamgf1 @f1nightrace

Príspevok, ktorý zdieľa FORMULA 1® (@f1),

Oficiálny instagramový účet Formuly 1 neskôr priniesol aj druhú stranu príbehu. Hamilton, prípadne niekto z Mercedesu, za ktorý jazdí, neskôr fanúšika našiel a ospravedlnili sa mu naozaj originálnym spôsobom. 

Na niekoľkoročný iPhone pribudol autogram aj s ospravedlnením, ktorý cenu používaného smartfónu určite zdvihol ďaleko nad jeho pôvodnú úroveň.

Odporúčané
Video zaznamenáva dramatickú nehodu: Pretekár Formule 3 vyletel cez obrubník a spravil niekoľko otočiek vo vzduchu Video zaznamenáva dramatickú nehodu: Pretekár Formule 3 vyletel cez obrubník a spravil niekoľko otočiek vo vzduchu 7. septembra 2019, 18:02

Hamiltonovi sa však v Singapure nedarilo ani na kolobežke, ani v aute. V dvojhodinových pretekoch skončil až štvrtý, čo je vzhľadom na tohtoročnú formu sklamanie.

Vyhral Nemec Sebastian Vettel, ktorý sa tak na najvyšší stupienok postavil po vyše roku plnom problémov, chýb a diskusií o tom, či by svoju kariéru nemal radšej zabaliť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia