Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Daniel Radcliffe má zbrane chirurgicky pripevnené na ruky, v gladiátorskej hre bude bojovať o život

Daniel Radcliffe má zbrane chirurgicky pripevnené na ruky, v gladiátorskej hre bude bojovať o život
Zdroj: Guns Akimbo/IMDb
FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložiť Uložené

Film GUNS AKIMBO zažil na filmovom festivale v Toronte premiéru.

O Danielovi Radcliffovi, ktorého pravdepodobne poznáš z filmov o Harrym Potterovi, je všeobecne známe, že si vyberá nevšedné snímky. Jeden príklad za všetky – v roku 2016 si zahral vo filme Swiss Army Man, kde stvárnil mŕtvolu. No a máme tu ďalší zaujímavý film, na ktorý sa jeho fanúšikovia tešia. Volá sa GUNS AKIMBO a mala by to byť originálna akčná komédia plná adrenalínu, píše Joblo.

O scenár a réžiu sa postaral Jason Lei Howden (Deathgasm). Radcliffe si zahrá Milesa, ktorý túži po svojej bývalej priateľke Nove. Tú si zahrá Natasha Liu Bordizzo (Hotel Mumbai). Celý život sa mu ale obráti hore nohami, objaví sa totiž na dark webe a bude musieť bojovať v šialenej gladiátorskej hre o svoj život. Celé „divadlo“ je pritom vysielané na internete pre sfanatizované publikum.

Odporúčané
Prvý trailer upírskej romantiky Only Lovers Left Alive Prvý trailer upírskej romantiky Only Lovers Left Alive 2. novembra 2013, 13:29

Súťažiacich vyberá tajný gang menom Skizm. Milesovi sa najskôr podarí vyhnúť sa súboju, no keď je v ohrození Nova, neváha riskovať svoj život. Keď sa konečne zapojí do šialenej hry, chirurgicky mu pripoja zbrane k obom rukám. Práve to presvedčilo Radcliffa, aby si zahral vo filme.

„Okamžite ma to zaujalo. Keď som sa dostal na 10. stranu scenára, Miles musel so zbraňami pripevnenými na rukách zájsť do kúpeľne. To bol okamih, kedy som si povedal: Skúmaš premisu, ja som v nej! Čítanie bolo šialené, bláznivé a násilné, ale aj neuveriteľne zábavné a vzrušujúce,“ povedal Radcliffe. Zatiaľ nie je jasné, kedy a kde by sme si film mohli pozrieť, no snímka vyzerá skutočne zaujímavo.

Domov
Zdieľať
Diskusia