Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Drahší ako Game of Thrones: Seriál s Jasonom Momoom mal Apple stáť obrovský balík

Drahší ako Game of Thrones: Seriál s Jasonom Momoom mal Apple stáť obrovský balík
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY SEE
Uložiť Uložené

Apple do svojho prichádzajúceho seriálu investoval nemalé peniaze.

Včerajším večerom sme k tebe prišli s čerstvými informáciami k očakávanej streamovacej službe od Apple s názvom Apple TV Plus. Tá bude oficiálne spustená 1. novembra (listopad) 2019, cenovo ťa vyjde iba na 4,5 € za mesiac a medzi jej prvú vlnu seriálov bude patriť novinka See. Tá sa včera divákov pokúsila zaujať zhruba 2 a pol minútovým trailerom.

Vedenie Apple zrejme danému projektu mimoriadne dôveruje, pretože podľa The Wall Street Journal do jednej epizódy See investovali takmer 15 miliónov dolárov, a to sa seriál ešte len rozbieha.

Pre porovnanie so slávnym fantasy Game of Thrones, seriál z pera Georgea R. R. Martina obdržal takýto veľký rozpočet na jednu časť až v jeho poslednej sérii. Pokiaľ sa sci-fi novinke s Jasonom Momoom bude dariť, nemôžeme vylúčiť, že sa financovanie ďalších sérií ešte navýši.

Seriál náš zavedie do obdobia 600 rokov v budúcnosti, kedy ľudstvo kvôli zákernému vírusu prišlo o zrak. Na scéne sa ale objavia deti oplývajúce zrakom. Určitá časť preživšieho obyvateľstva Zeme ich však považuje za predpoveď skazy, a preto sa musí Momoa a jeho skupina postarať o ich ochranu.

Oficiálny trailer od Apple si od včerajšej publikácie (v čase písania tohto článku) pozrelo už takmer 2 milióny užívateľov. Približne 17-tisíc ľuďom sa upútavka páčila, ale vyše 2-tisíc divákov dalo traileru palec dole. A čo na novinku s Momoom vravíš ty?

 

Odporúčané
BMW X6 M Cam Shaft: 720 koní v modernom matnom kabáte BMW X6 M Cam Shaft: 720 koní v modernom matnom kabáte 22. septembra 2013, 19:53
Domov
Zdieľať
Diskusia