Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vrtuľník odhalil plantáž marihuany na streche domu počas cyklistických pretekov

ZAUJÍMAVOSTI CYKLISTIKA MARIHUANA
Uložiť Uložené

Majiteľom aktuálne hrozí väzenie na tri až šesť rokov.

Počas aktuálne prebiehajúceho prestížneho cyklistického preteku Vuelta boli diváci priameho prenosu svedkami momentu, kedy televízny vrtuľník zaznamenal okrem pretekárov a dráhy aj malé pole s marihuanou, informuje portál O Médiách. Kamere sa podarilo plantáž natočiť náhodou, keď chcela zaznamenať záver ôsmej etapy v katalánskom meste Igualada.

Odporúčané
Marihuana, extáza, LSD, hašiš, kokaín aj pervitín na festivale Uprising. Polícia zaistila drogy a začala trestné stíhania Marihuana, extáza, LSD, hašiš, kokaín aj pervitín na festivale Uprising. Polícia zaistila drogy a začala trestné stíhania 26. augusta 2019, 13:11

Podľa dostupných informácií sa záznam dostal zo sociálnych sietí až k polícii, ktorá začala v prípade konať. V mieste objektu vykonala raziu, nepodarilo sa však nájsť obyvateľov domu a ani jeho majiteľa. Na streche bolo dohromady nájdených 40 rastlín konope, za čo hrozí pestovateľom trest vo výške 3 až 6 rokov. 

Španielska polícia sa tak prekvapivo dočkala pri boji proti drogám prekvapivej pomoci a ostatní si pravdepodobne dajú v podobných prípadoch väčší pozor. Rastliny boli údajne protidrogovou jednotkou zaistené a zničené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia