Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 13:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marihuana, extáza, LSD, hašiš, kokaín aj pervitín na festivale Uprising. Polícia zaistila drogy a začala trestné stíhania

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN MARIHUANA UPRISING FESTIVAL
Uložiť Uložené

Na Zlatých pieskoch polícia opäť zaistila omamné a psychotropné látky, ktoré pôjdu na expertízu.

S festivalovou sezónou si aj Slováci často asociujú aplikáciu omamných a psychotropných látok, čo sa potvrdilo aj v tomto prípade. Na Zlatých pieskoch sa počas posledného víkendu konal ďalší ročník festivalu Uprising.

Bratislavská polícia na svojom oficiálnom Facebooku aktuálne informuje o zaistení rôznych drog, pričom malo ísť dohromady až o 15 prípadov drogovej trestnej činnosti. Meno festivalu nezverejnila.

„Policajti zaistili látky, o ktorých vzniklo dôvodné podozrenie, že sa jedná o omamné a psychotropné látky ako marihuana, extáza, LSD, hašiš, kokaín, pervitín alebo 3MMC,“ píše sa v príspevku

V troch prípadoch malo ísť o cudzincov, ktorým už bolo vznesené obvinenie, zvyšok bude čakať na rozhodnutie z expertízy. Polícia už úvode príspevku uvádza, že držanie drog sa na festivale opakuje, pravdepodobne aj preto každoročne pristupuje ku kontrole návštevníkov zodpovednejšie. Aj to by mohlo byť motiváciou, aby si to v budúcom roku lepšie premysleli. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia