Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 10:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Panther 2 má dátum premiéry. V kinách ho uvidíme v roku 2022

Black Panther 2 má dátum premiéry. V kinách ho uvidíme v roku 2022
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige a režisér Ryan Coogler odhalili na D23 dátum premiéry pre pokračovanie Black Panthera.

O pokračovaní sólovky Black Panthera sme toho v posledných mesiacoch vedeli iba veľmi málo. A aj keď sme tak trochu dúfali, že sa čo-to nové dozvieme už na nedávnom Comic-Cone v San Diegu, nestalo sa tak a Marvel vtedy predstavil názvy a logá iba k piatim MCU filmom 4. Fázy. Ich premiér sa dočkáme v rokoch 2020 a 2021, dalo sa teda očakávať, že Black Panther 2 dorazí najskôr v roku 2022.

Odporúčané
Sexy potetované  dievčiny #1 Sexy potetované dievčiny #1 29. decembra 2013, 0:38

No a presne tak sa aj stane. Ako totiž na tohtovíkendovej akcii D23 v americkom Anaheime potvrdili šéf Marvel Studios Kevin Feige a režisér Ryan Coogler (Black Panther, Creed), pokračovanie Black Panthera dostalo dátum premiéry. Snímka dorazí do kín 6 mája (květen) 2022. Na jej oficiálny názov a príbehové detaily si však budeme musieť ešte nejaký čas počkať.

Prvá sólovka dorazila do kín vo februári (únor) 2018 a na prekvapenie mnohých zaznamenala obrovský finančný úspech. Prekročenie hranice jednej miliardy (Black Panther má celosvetovo viac než 1,3 miliardy dolárov) čakal asi len málokto. Zvlášť, keď filmy na začiatku roka väčšinou nezarábajú také prachy, ako v iných mesiacoch. Môžeme teda predpokladať, že sa dvojke vďaka májovému termínu povedie aspoň tak dobre, ako jednotke.

Domov
Zdieľať
Diskusia