Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 13:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

It 2 bude dlhé takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu

It 2 bude dlhé takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY IT 2
Uložiť Uložené

Režisér Andy Muschietti natočí jeden z najdlhších hollywoodskych filmov roka.

V rozhovore pre Digital Spy režisér Andy Muschietti prezradil, že finálny zostrih It 2, ktorý pôjde do kín, je dlhý takmer 3 hodiny. Konkrétne si v kine posedíme 2 hodiny a 45 minút. Podľa všetkého prebehli už aj nejaké testovacie projekcie a tvorcovia zatiaľ ohľadom dĺžky filmu nemali žiadne negatívne reakcie. 

Andy naďalej prezrádza, že prvý strih mal cez 4 hodiny, a tak sa na istý čas muselo ísť do strižne a vyhadzovať nepotrebné scény. Muschietti je s aktuálnym strihom spokojný a aj keď ho mrzí, že niečo musel vyhodiť, nejde o scény, ktorých absencia by filmu škodila. Naopak, značne sa zlepšilo tempo. 

Diváci, ktorí sa nebudú vedieť filmu nabažiť, však môžu byť spokojní. Na fyzických a digitálnych nosičoch sa zrejme dočkáme predĺženej/režisérskej verzie. Jej existenciu nám sľubuje producentka Barbara Muschietti (Andyho sestra a dlhoročná spolupracovníčka). Režisér nás na záver ubezpečil, že nevystrihli žiadne hororové scény, ktoré by divákom mohli pripadať ako príliš nepríjemné.

Čo sa týka obsadenia, uvidíme hercov, ako James McAvoyJessica ChastainBill HaderJay RyanIsaiah MustafaJames RansonAndy BeanJaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer či Wyatt Oleff. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. septembra (září) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Horor It 2 bude dlhý takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu
Horor It 2 bude dlhý takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia