Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 20:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalyb si zahral hlavnú úlohu srbského podvodníka. Keš, ktorý zarobí, ihneď minie

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Dalyb sa pripomína novou skladbou, ktorá dostala aj videoklip z Belehradu.

Dalyb je konštante vo vydávaní singlov aktívny, keďže mu záleží aj na vizuálnej stránke, fanúšikovia si väčšinou musia chvíľu počkať. Dokazuje to aj s novinkou Blok 123, ktorej videoklip vznikal v Srbsku.

Spoločne s režisérom Jurajom Mrázom totiž chcel člen Haha Crew navodiť svojskú atmosféru a vytvoriť tak príbeh, ktorého dejová línia síce nie je komplikovaná, bez pochýb však predčí väčšinu klasických slovenských reprezent vizuálov. Nechýbajú rekvizity luxusných značiek a úvodný filmový dialóg, ktorý dáva celku metaforický dojem. 

Brutalistický Belehrad zvládli tvorcovia odprezentovať na 16mm film aj za pomoci lokálnych komparzistov, čo opäť len dodáva na samotnej autenticite. Výsledok sa bude uchádzať o miesto v rebríčku najlepších slovenských rapových vizuálov roka, zatiaľ sa však nechajme prekvapiť. 

Odporúčané
Majk Spirit, Separ a Dame či Yzomandias. Ktorí raperi vydali v prvej polovici roka 2019 najlepšie videoklipy? Majk Spirit, Separ a Dame či Yzomandias. Ktorí raperi vydali v prvej polovici roka 2019 najlepšie videoklipy? 6. júla 2019, 14:09
Domov
Zdieľať
Diskusia