Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž so zbraňou ohrozoval ľudí na námestí v Trnave, policajti museli použiť varovný výstrel

ZAUJÍMAVOSTI STREĽBA TRNAVA
Uložiť Uložené

Pomocou donucovacích prostriedkov policajti muža nakoniec spacifikovali.

Dráma sa odohrala v Trnave na Trojičnom námestí v sobotu okolo desiatej večer, muž mieril so zbraňou na okoloidúcich. Polícia ho včas spacifikovala a nikomu nič nestalo.

Odporúčané
Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov 16. júna 2019, 12:20

Policajti ho vyzvali, aby odhodil zbraň, no neuposlúchol. „V tej chvíli existovalo reálne ohrozenie života a zdravia ľudí na námestí, ako aj samotných policajtov, na ktorých mieril,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.  

Policajti museli použiť varovný výstrel do vzduchu a pomocou donucovacích prostriedkov ho spacifikovali. „Trnavčan je zadržaný v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre útok na verejného činiteľa,“ informovala Kredatusová.

Domov
Zdieľať
Diskusia