Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 17:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ak si Gucci tenisky nemôžeš dovoliť, obuje ti ich špeciálna aplikácia. Zisti, ako by si v nich vyzeral

MÓDA GUCCI
Uložiť Uložené

Aplikácia tenisiek od Gucci ti ukáže, ako budeš v topánkach od nich vyzerať.

Niekto si Gucci tenisky jednoducho nemôže dovoliť, no chce si ich vyskúšať, pre ďalších je zasa pobehovanie po outletoch zbytočne únavné. A s tým súhlasí aj talianska módna značka Gucci, ktorá do svojej aplikácie pre iOS zakomponovala špeciálnu funkciu, vďaka ktorej si môžu topánky virtuálne vyskúšať.

V rozšírenej realite sú zatiaľ k dispozícii len tenisky radu Ace, čo sú v poslednej dobe tie najpredávanejšie, najpopulárnejšie a najobľúbenejšie. A teraz si ich môžeš prostredníctvom smartfónu vyskúšať. Stačí len zapnúť aplikáciu a namieriť fotoaparát na svoje nohy a aplikácia im topánky sama dokreslí.

Ak si teda chceš Gucci tenisky vyskúšať, no nemáš na ne peniaze, alebo sa jednoducho nechceš vláčiť po obchodoch, aplikácia všetko toto dokáže nahradiť a Gucci tenisky tak skončia aj na tvojej nohe. Aj keď iba virtuálne.

Ak si Gucci tenisky nemôžeš dovoliť, obuje ti ich špeciálna aplikácia. Zisti, ako by si v nich vyzeral
Zdroj: Gucci
Domov
Zdieľať
Diskusia