Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2019, 20:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Keď zlodejky zistili, že ukradnutý balík je darček pre chlapca s nádorom, vrátili ho. Pridali aj list s ospravedlnením

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj niektorí zlodeji zrejme majú aspoň maličký kúsok sebareflexie.

Dve zlodejky boli zachytené na kameru, ako spred dverí domu v americkom štáte Washington kradnú balíček. Neskôr kamera zachytila tie isté zlodejky, ako balíček vracajú, pričom pribalili aj ospravedlnenie dlhé až štyri strany.

Zlodejky totiž zistili, že balíček obsahoval darček pre 5-ročného chlapčeka s nádorom v mozgu, ktorý v dome býval. Darčekom bola imitácia MMA opasku, keďže malý Timmy je veľkým fanúšikom tohto športu. Opasok stál približne 2 000 € a keď rodičia zistili, že bol odcudzený, neboli veľmi nadšení. Kamera pred dverami však zachytila dve ženy, ktoré si balíček jednoducho odniesli.

Polícia ich tváre následne zverejnila na Facebooku a do pár dní sa neznáme ženy vrátili, pričom v dlhom ospravedlnení napísali, ako ich krádež mrzí. Vraj im nikdy nenapadlo, že by predmet mohol patriať chorému dieťaťu a tiež, že sú bezdomovkyne a kradnutím sa snažia privyrábať. Majú však hranice, sú zahanbené a podobným činom sa vraj v budúcnosti určite vyvarujú.

Keď zlodejky zistili, že ukradnutý balík je darček pre chlapca s nádorom, vrátili ho. Pridali aj list s ospravedlnením
Zdroj: Tim Vick Sr.
Domov
Zdieľať
Diskusia