Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2019, 14:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Staraj sa o delfíny a cestuj po Chorvátsku 4 týždne zadarmo. Spoločnosť ponúka dobrovoľníctvo snov

ZAUJÍMAVOSTI CHORVÁTSKO
Uložiť Uložené

Doprava, jedlo či 4-hviezdičkové ubytovanie ti spoločnosť zaplatí.

Chorvátsko je pre mnohých Slovákov obľúbenou destináciou. Stovkám nádherných ostrovov, horúcemu moru a majestátnym pohoriam hneď vedľa pobrežia sa len tak hocijaká destinácia nevyrovná. Aj napriek tomu, že krajina „slovenského mora“ patrí medzi tie lacnejšie destinácie, pár stoviek tam predsa len zrejme utratíš.

Stráviť tak štyri týždne v Chorvátsku úplne zadarmo znie ako splnený sen – a čo je lepšie, pomôžeš dokonca dobrej veci. Spoločnosť Unforgettable Croatia totiž ponúka platený zájazd do Chorvátska počas tohtoročných letných prázdnin, píše Metro. Samozrejme, nie je to len tak. Dotyčná osoba bude pomáhať monitorovať morský život a pomáhať s rozličnými výskumami.

Staraj sa o delfíny a cestuj po Chorvátsku 4 týždne zadarmo. Spoločnosť ponúka dobrovoľníctvo snov
Zdroj: unsplash

Dvojtýždňový dobrovoľnícky program bude nasledovaný cestovaním z Istrie až do Splitu, v štvorhviezdičkových hoteloch, až sa nakoniec skupina presunie na chorvátske ostrovy a vo finále zakotví v Dubrovniku.

Dobrovoľník sa pritom bude zameriavať najmä na vybrané druhy morských živočíchov, vrátane delfínov. Všetko je hradené, od jedla cez ubytovanie až po prepravu, z tvojej peňaženky tak pôjdu financie len na cestu do Chorvátska a nejaké to vreckové. Ak sa chceš zapojiť, máš čas do 7. júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia