Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2019, 23:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zdeno Chára so zlomenou čeľusťou zrejme nastúpi do finálového zápasu play off NHL. Nemôže otvárať ústa ani rozprávať

ŠPORT ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj keď sa všetko oficiálne potvrdí až pred prvou tretinou zápasu, Zdeno Chára sa objavil na rozkorčuľovaní a skoro určite bude Bostonu oporou v kľúčovom zápase.

„V tomto čase má v play-off každý nejaké zranenie,“ skonštatoval dnes podľa sport.aktuality.sk na tréningu Zdeno Chára, ktorý nedohral štvrtý finálový zápas play off po zásahu pukom do tváre. Neskôr sme sa dozvedeli, že diagnózou je zlomená čeľusť slovenského obrancu, ktorého účasť v ďalších stretnutiach bola veľmi otázna. 

Odporúčané
Krvavý Zdeno Chára opäť nedohral zápas finále NHL. Zásah pukom do tváre ho možno odstaví aj na ďalší duel Krvavý Zdeno Chára opäť nedohral zápas finále NHL. Zásah pukom do tváre ho možno odstaví aj na ďalší duel 4. júna 2019, 18:15

Dnes už vieme, že aj napriek hrozivo vyzerajúcemu zraneniu Zdeno s veľmi veľkou pravdepodobnosťou do piateho zápasu nastúpi. Dôkazom je video z rozkorčuľovania, na ktorom sa zúčastnil aj so špeciálnou prilbou.

Za vyrovnaného stavu série 2:2 je tento domáci zápas Bruins mimoriadne dôležitý a kapitán so skúsenosťami ako 42-ročný Chára by mal byť pritom. Podľa dostupných informácií Zdeno nemôže ani rozprávať, resp. otvárať ústa. Ani to mu však nezabránilo odpovedať na otázky novinárov. Na tlačovej konferencii napísal odpovede na kus papiera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia