Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 22:19
Čas čítania 1:21
Dušan Šutarík

Melissa McCarthy je v lákavej akčnej kriminálke The Kitchen ženou mafiána, ktorá preberie jeho kšefty

Melissa McCarthy je v lákavej akčnej kriminálke The Kitchen ženou mafiána, ktorá preberie jeho kšefty
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY LEGION THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Noviniek sa nám tentokrát nakopilo celkom dosť, takže vás vítame aj pri sobotnom vydaní našej rubriky Raňajky s Filmkultom. Bez dlhých rečí poďme rovno na to.

The Irishman má komplikácie

Vysnívaná gangsterka Martina Scorseseho The Irishman sa potĺka s problémami. Režisér je totiž údajne znepokojený vizuálnymi efektami. Scorsese priznal, že to ešte stále nie je podľa jeho predstáv a chce, aby bol výsledok čo najrealistickejší. V každom prípade si to vyžiada viac práce, než sa čakalo. Premiéra je zatiaľ stále plánovaná na jeseň tohto roku.

Legion speje do finále

Tretia a zároveň posledná séria vydareného seriálu Legion dorazila s novými zábermi. Premiéra je stanovená na 24. júna (červen) 2019.

Joel Kinnaman sa vráti v Suicide Squad 2

Joel Kinnaman si zopakuje rolu Ricka Flaga v ďalšom filme The Suicide Squad 2. Na ten dohliada James Gunn (Guardians of the Galaxy), ktorý si napíše aj scenár. Vrátiť by sa mali aj Jai Courney, Margot Robbie a Viola Davis. Sequel dorazí v auguste (srpen) 2021.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Prequel kultového The Dark Crystal dorazil s prvými zábermi

The Dark Crystal: Age of Resistance bude prequelom dnes už kultovej fantasy The Dark Crystal z roku 1982. Hlasy postavám prepožičajú Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Mark Hamill, Jason Isaacs či Helena Bonham Carter. Premiéra nás čaká 30. augusta (srpen) 2019.

Lákavá kriminálka s Melissou McCarthy dorazila s prvým trailerom

Melissa McCarthy zdá sa ostane chvíľu verná vážnejším filmovým úlohám. Po výbornej dráma Can You Ever Forgive Me? si zahrá jednu z hlavných úloh v kriminálke The Kitchen. Tá bude vychádzať z rovnomennej komiksovej predlohy. V centre budú tri manželky mafiánskych gangstrov, ktorí sa ocitnú za mrežami.

Odporúčané
The Irishman (Recenzia) The Irishman (Recenzia) 28. novembra 2019, 13:50

Tri ženy tak musia vziať svoj osud do svojich rúk. Okrem McCarthy uvidíme aj Elisabeth Moss a Tiffany Haddish. Režíruje Andrea Berloff a americká premiéra sa uskutoční 9. augusta (srpen) 2019.

Leví kráľ

Hraná adaptácia kultového animáku Leví kráľ dorazila s 11 novými plagátmi. Môžeme si na nich vychutnať všetky hlavné postavy tohto legendárneho príbehu. Do našich kín snímka zamieri 18. júla (červenec) tohto roku. Režíruje Joe Favreau (Iron Man, Kniha džungle).

Domov
Zdieľať
Diskusia