Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 16:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mysteriózny seriál Dark pokračuje 2. sériou. Kedy sa dostane na Netflix a dočkáme sa aj série číslo 3?

Mysteriózny seriál Dark pokračuje 2. sériou. Kedy sa dostane na Netflix a dočkáme sa aj série číslo 3?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DARK
Uložiť Uložené

Zopakujú tvorcovia úspech prvej série? Dozvieme sa to už budúci mesiac.

Nemecký seriál Dark bol pre Netflix ďalším veľkým úspechom. Pozoruhodný mysteriózny hororový projekt oslovil divákov aj kritikov a tento rok sa konečne dočkáme očakávanej druhej série. Počítame síce s tým, že všetci záujemcovia o tento seriál už Dark videli, ale napriek tomu popíšeme dej bez spoilerov.

Bez toho, aby sme niečo podstatné vyzradili, môžeme napísať, že v malom mestečku Winden začne dochádzať k tajomným udalostiam po tom, čo sa stratí miestne dieťa. Táto udalosť je len jednou nitkou v klbku záhad, ktoré sa týkajú troch generácií štyroch rodín. 

Tajomstvá sa vyplavujú na povrch a zdá sa, že za všetkými záhadami je niečo oveľa temnejšie, než si ktokoľvek z hrdinov dokázal predstaviť. Pokiaľ ste prvú sériu videli, tak viete, že tvorcovia si pre divákov pripravili naozaj spletitý a zamotaný príbeh, ktorý navyše v závere zanechal veľa otázok nezodpovedaných. Práve na ne zrejme dostaneme odpovede v druhej sérii.

Aj druhý trailer stavia na solídne pochmúrnej atmosfére, tajomne a mysterióznych náznakoch. Dáva si pri tom pozor, aby nič dôležité neprezradil a zároveň nám prezrádza, že sa rovno môžeme tešiť aj na tretiu sériu.

Dark
Dark Zdroj: Netflix

Zostáva už len dúfať, že nové časti nadviažu na prvú sériu dôstojne a tvorcom sa ich príbeh nevymkne z rúk. Zatiaľ tomu ale nič nenasvedčuje. Skôr sa zdá, že milovníci záhad a poriadne komplikovaného deja si znovu prídu na svoje.

Odporúčané
2. séria mysteriózneho Dark je opäť mindfuckovým kolotočom plným prekvapení, tajomstiev a cestovania v čase (Recenzia) 2. séria mysteriózneho Dark je opäť mindfuckovým kolotočom plným prekvapení, tajomstiev a cestovania v čase (Recenzia) 29. júna 2019, 11:21

Dark vytvorili Baran bo Odar a Jantje Friese a v hlavných úlohách sa objavia Oliver Masucci, Karoline Eichhorn a Jördis Triebel. Nové epizódy budú na Netflixe dostupné 21. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia