Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2019, 18:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola o luxuse, chovaní žralokov, zbieraní motýľov aj zápase s Attilom Véghom (Rozhovor)

ŠPORT TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Sleduj skoro 30 minút s najznámejším českým MMA zápasníkom.

V sérii rozhovorov so známymi osobnosťami pokračujeme aj dnes. Tentokrát prijal pozvanie najpopulárnejší český MMA zápasník Karlos Terminátor Vémola. Keďže sa on aj šport, ktorý reprezentuje, tešia stále väčšej popularite, pochopiteľne nás zaujímalo, ako to celé vníma z pohľadu zápasníka. 

Porozprávali sme sa aj o nezhodách s XFN, jeho názoroch na Conora McGregora či fungovaní UFC. V skutočnosti nás však oveľa viac zaujímalo Karlosove súkromie, keďže podobné otázky v rozhovoroch so športovými médiámi často nepadajú. Prezradil, ako vyzerá jeho bežný deň, kedy vstáva a prečo si jedlo pripravuje výhradne sám. 

Je známy aj svojím kladným vzťahom k luxusu, ozrejmil nám však, že si takto v prvom rade plní sny. Kupuje si to, čo ako dieťa mať nemohol a patria k tomu napríklad aj žraloky, na ktoré sa niekedy chodieval dívať do ZOO. Rozobrali sme aj jeho záľubu so zbieraním motýľov a veľa ďalších zaujímavých tém. 

Odporúčané
Za zápas berie milióny, miluje umelé ženy a doma chová krokodíla. Karlos Vémola sedel v base, dnes je najväčšia česká hviezda MMA Za zápas berie milióny, miluje umelé ženy a doma chová krokodíla. Karlos Vémola sedel v base, dnes je najväčšia česká hviezda MMA 8. februára 2019, 21:01
Domov
Zdieľať
Diskusia