Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Leonardo DiCaprio by si mal vo filme Guillerma del Tora zahrať podvodníka manipulujúceho s ľuďmi

Leonardo DiCaprio by si mal vo filme Guillerma del Tora zahrať podvodníka manipulujúceho s ľuďmi
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO NIGHTMARE ALLEY
Uložiť Uložené

Spolupráca Del Tora a DiCapria by mohla byť určite pozoruhodná.

Guillermo del Toro (Hellboy, Faunov labyrint, The Shape of Water) sa postará o novodobú verziu staršieho film-noir Nightmare Alley, kde ústrednú postavu príbehu zosobňuje podvodník manipulujúci so smotánkou z Chicaga. Del Torova adaptácia bude rovnako ako snímka z roku 1947 vychádzať z knižnej predlohy Williama Lindsayho Greshama.

Ako aktuálne informoval portál The Hollywood Reporter, o obsadení hereckej hviezdy Leonarda DiCapria sa už v súčasnej dobe vyjednáva. Ak teda pôjde všetko podľa plánu, DiCaprio by si v snímke mohol zahrať po boku herečky, ktorá by stvárňovala záhadnú psychiatričku. Práve s ňou bude ústredná mužská postava podvádzať miestnu smotánku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rex Filmtheater (@rexfilmtheater),

Scenár k projektu v spolupráci s Guillermom del Torom napísal Kim Morgan, ktorý v minulosti spolupracoval napríklad na mysterióznej snímke Seances (2016). Produkcia filmu pripadla na plecia J. Milesa Dalea a režiséra del Tora.

Odporúčané
RECENZIA: Nightmare Alley RECENZIA: Nightmare Alley 7. februára 2022, 18:30

Talentovaného 44-ročného Leonarda DiCapria, s ktorého vekom zrejú aj jeho herecké skúsenosti, najbližšie v kinách uvidíme už v priebehu tohtoročného augusta (srpen), kedy sa do českých a slovenských kín dostane novinka Quentina Tarantina s názvom Once Upon a Time in Hollywood

V nej sa môžeš tešiť na slávnych hercov, ako Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth a mnohých iných. Pri získaní ďalších informácií o Del Torovom pripravovanom projekte ťa budeme informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia