Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 14:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov trefne zostrelil McGregora. Skončil si kariéru v MMA, tak začínaš novú na Twitteri?

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník si nedával servítky pred ústa.

Conor McGregor sa opäť neovládol a zareagoval na jeden z tweetov svojho najväčšieho súpera Khabiba Nurmagomedova. Ruský bojovník len nevinne ďakoval svojim fanúšikom za podporu a za to, že sledujú jeho súboje, lenže Ír zakontroval.

Pripomenul Khabibovi, že mu po súboji v Las Vegas zablokovali finančnú prémiu za zápas, jeho brat dostal niekoľko presne mierených úderov od McGregora a napokon si opäť spropagoval vlastnú značku whiskey.


Conor nepochybne vie, ako zaujať ľudí na sociálnych sieťach a v rámci marketingového plánu svojej značky si pravidelne udrie nielen do Nurmagomedova, ale ten mu útok tentokrát vrátil.

Zatiaľ čo McGregor sa mu vysmial za stratené peniaze a doudieraného brata, Nurmagomedov skonštatoval, že peniaze prichádzajú a odchádzajú, ale česť, ktorú McGregor stratil v tú osudnú noc v Las Vegas už nikdy nezíska späť. Vraj sa s tým má Ír naučiť žiť. Vysmial ho aj vetou, či sa rozhodol ukončiť kariéru v MMA na to, aby začal novú kariéru na Twitteri.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Ír už po tejto správe nijak nereagoval, ale na Twitteri momentálne zdieľa nekonečné fotky fanúšikov, ktorí si kúpili jeho whiskey, takže marketing očividne opäť zafungoval na jednotku. On sám už musí vedieť, či mu to stálo za to.




Domov
Zdieľať
Diskusia