Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 9:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Ani najznámejší hudobníci sa nevyhnú depresiám, dôležité však je uvedomiť si, že niečo nie je v poriadku a vyriešiť to dospeláckym spôsobom.

Justina Biebera síce široká verejnosť v minulosti vnímala ako akýsi produkt amerického hudobného priemyslu, dnes už vieme, že po umeleckej aj ľudskej stránke je na tom oveľa lepšie, ako mnoho súčasne aktívnych interpretov. V minulom roku sa zasnúbil a sám hovoril o tom, že prežíva perfektné obdobie svojho života, už dlhšie sa na verejnosť dostávajú fotografie, z ktorých nám bolo jasné, že niečo nie je v poriadku

Pred pár týždňami dokonca pridal na svoj Instagram príspevok, kde verejnosť poprosil, aby sa zaňho modlila a konkrétne malo ísť o jeho zdravotný stav. Priznal totiž, že sa lieči kvôli depresii, čo v žiadnom prípade netreba brať na ľahkú váhu, práve naopak. Dokonca píše, že sa cíti odpojený od okolitého sveta a veľmi zvláštne.

Priznať v dnešnej dobe akékoľvek psychické problémy obzvlášť v prípade celebrity je viac než zásadná vec, keďže tí, ktorých trápia, sa najčastejšie boja hovoriť verejne. Justin Bieber tak ukázal, že je silnou osobnosťou, a zatiaľ čo sa raperi uchyľujú k drogám, on podstupuje liečbu, vďaka čomu by sa mohol v dohľadnej dobe vyliečiť.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Teraz sme sa dočkali aj ďalšieho príspevku, v ktorom Justin v prvom rade odpovedá na nespočetné žiadosti o ďalší album, ten zatiaľ posledný totiž uzrel svetlo sveta ešte v roku 2015. 

Začína tým, že hudbe zasvätil prakticky celú svoju mladosť. Už počas Purpose Tour v roku 2016 sa necítil šťastne a uvedomuje si, že ľudia si nezaslúžia smutného vystupujúceho, ktorý zo seba na pódiu nedá všetko, keď si už za lístok zaplatia. Avizuje teda, že si od hudby dáva na istý čas pauzu, chce sa venovať rodine, byť dobrým otcom a vyriešiť psychické problémy, ktoré sú zakorenené v jeho vnútri. 

Stále však cíti, že dokáže byť kvalitným interpretom a my veríme, že je len otázkou času, kým príde comeback vo veľkom štýle. Zatiaľ Justinovi Bieberovi držíme palce a ešte raz vyjadrujeme veľkú úctu za to, že je ochotný o svojej depresii a jej riešeniach hovoriť verejne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia