Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 11:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Paľo Habera a Ben Cristovao ťa naučia, ako dvoriť žene. Spoločný romantický duet ovládne rádiá

HUDBA BEN CRISTOVAO PAVOL HABERA
Uložiť Uložené

Jeden z najpopulárnejších slovenských spevákov minulého tisícročia prichádza s novinkou, ktorou sa dokázal trafiť do doby.

 

Ak sleduješ Instagram Paľa Haberu, určite vieš, že ako jeden z mála spevákov z minulého tisícročia stále aktívne tvorí, pričom aktuálne vyráža so svojou kapelou na ďalšie turné naprieč celým Českom a Slovenskom. Už dlhšie zároveň avizuje nové skladby a jednej plnohodnotnej ukážky sme sa dočkali práve teraz. Tá je však špeciálna hneď z niekoľkých dôvodov. 

Tým primárnym je, že na nej hosťuje český kolega Benny Cristo, ktorého sme v spoločnosti Haberu mali možnosť vidieť hlavne počas poslednej SuperStar. Táto kolaborácia je teda menej prekvapivá, ako by sa mohlo zdať. Už samotný názov Chcem to zažiť ešte raz skoro dokonale vystihuje, okolo čoho sa pieseň točí. Ústrednou témou je láska k žene a obaja ukázali, že im vedia dvoriť naozaj romanticky. 

Zároveň je treba uznať, že Paľo Habera sa dokázal svojou tvorbou dobe prispôsobiť a my budeme zvedaví, aký efekt bude mať výsledok na domáce rádiá. Čo sa týka hudobnej produkcie, na tej sa podieľal známy DJ a rapový producent Viktor Hazard, čo by čakal asi len málokto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia