Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2019, 22:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Messimu sa za fenomenálny hetrik klaňali aj fanúšikovia súpera. Argentínsky génius znenazdajky preloboval brankára Betisu

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentínsky hráč jednoducho nemá konkurenciu.

V španielskej La Lige bol dnes na programe zápas FC Barcelona proti Betisu Sevilla. Katalánci si na čele tabuľky udržiavajú komfortný náskok pred Atléticom Madrid a dnes do Sevilly pricestovali s jasným cieľom zvíťaziť. 

Predpokladaný scenár sa začal napĺňať už v prvom polčase. V 17. minúte si loptu po faule postavil na hranici šestnástky Lionel Messi a brankára Betisu Paua Lopéza síce poslal do správnej strany, ale na strelu Argentínčana nemal nárok. Messi opäť potvrdil svoju extratriedu z priamych kopov a to ani zďaleka nepovedal posledné slovo.

Messi 0:1

V nadstavenom čase prvého polčasu Messi zakombinoval s Luisom Suárezom, ten mu poslal parádnu prihrávku pätičkou a Argentínčan umiestnil loptu do siete. V druhom polčase sa obraz hry veľmi nezmenil. Betis hral s Barcelonou celkom otvorenú partiu, na čo doplatil po góle Suaréza, ktorý upravoval na 0:3. 

Messi 0:2

Betis zareagoval jedným gólom v 82. minúte, keď Lorén Morón znižoval na 1:3, avšak čakala nás ešte jedna veľká paráda od Messiho. V 85. minúte sa k nemu dostala lopta po rohovom kope, on si zanalyzoval situáciu a poslal ju parádnym lobom za chrbát nič netušiaceho brankára. V nadstavenom čase dokonca Messi trafil tyčku. 

Messi 1:4


O veľkoleposti tohto Argentínčana svedčí fakt, že fanúšikovia Betisu Sevilla mu po hetrikovom góle jednoducho začali vo veľkom tlieskať za futbalové majstrovstvo, ktoré dnes opäť predviedol. 

Fanúšikovia Betisu klaňajúci sa Messimu

Domov
Zdieľať
Diskusia