Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
s Brloh.sk.
7. marca 2019, 12:34
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ak si ich nehral, prichádzaš o veľa. Toto je výber 10 najlepších hier, ktoré si na PS4 jednoducho musíš zahrať

Ak si ich nehral, prichádzaš o veľa. Toto je výber 10 najlepších hier, ktoré si na PS4 jednoducho musíš zahrať
Zdroj: Insomniac Games/Sony
TECH GOD OF WAR ZAKLÍNAČ 3
Uložiť Uložené

Ak si skutočný hráč a drtíš hry na PS4, tieto kúsky nemôžu chýbať v tvojej „knižnici“.

 Každý hráč má občas nemám čo hrať obdobie. Hodiny hľadania na internete sú stratou času, nič nezaujme. A aj keby sa niečo ako-tak dalo, tak nie je vôľa a chuť skúšať niečo nové. Vtedy sa treba prekonať, zaťať zuby a ísť na istotu – kúpiť si hru, ktorá je celosvetovo oceňovaná a dúfať, že je to presne to, čo si hľadal. V spolupráci s Brlohom sme vybrali práve  10 takýchto úžasných a jedinečných hier, s ktorými jednoducho nič nepokazíš.

God of War

Hra so severským príbehom patrí medzi tie, ktoré ťa prinútia minimálne premýšľať nad kúpou PS4 (ak teda konzolu ešte nevlastníš). Reboot jednej z najväčších sérii PlayStation je jednoducho skvelý a naštartoval pre Kratosa a jeho syna Atreusa veľmi sľubnú budúcnosť. Príbeh a hrateľnosť sú perfektne doladené, hra zabaví aj na desiatky hodín. Dôkazom toho, že ide o naozaj jedinečné dielo, je aj fakt, že hra zaznamenala obrovský úspech hneď po jej vydaní – za prvý mesiac sa predalo 5 miliónov kópií. (Naše hodnotenie: 9,5/10)

  

Marvel’s Spider-Man

Pavúčí muž zaznamenal na PS4 úspech a stal sa obrovským hitom. Už za prvé tri dni Spidey predal 3,3 miliónov kópií. Hra je svojim príbehom a hrateľnosťou majstrovské dielo, ktoré ťa zatlačí do sedačky a nepustí ťa spred obrazovky. Skvelou správou je, že riaditeľ Marvel Games sa pohráva s myšlienkou veľkého herného vesmíru. Predstava, že by si mohol zachraňovať svet ešte aj ako Iron Man je celkom lákavá, no nie? Uvidíme, čo si pre nás dotyční pripravia, no ak budú pokračovať v šľapajách Spider-Mana, máme sa na čo tešiť.  (Naše hodnotenie: 9/10)

 

Red Dead Redemption 2

Nepreháňame, keď napíšeme, že RDR2 je najlepšia open world hra histórie. Rockstar vypustil do sveta po 5 rokoch novú hru a oplatilo sa počkať si. Brutálny western s nádhernou grafikou nastolil novú úroveň a dovolíme si tvrdiť, že ešte nejaký ten čas potrvá, dokým vyšperkovanú hru niekto prekoná. Herný svet je nesmierne bohatý, detailný a pôsobí až neuveriteľne živo. Spravíš obrovskú chybu, ak hre nedáš šancu. (Naše hodnotenie: 9,5/10)

Horizon: Zero Dawn

Hra bola spočiatku zahalená rúškom tajomstva a herná komunita bola skeptická. Bude hra spĺňať očakávania? Obavy boli zbytočné, hra dopadla na jednotku a kritici nešetrili vysokými hodnoteniami. Dej sa odohráva vo vzdialenej budúcnosti po ničivej skaze. Nad svetom prebrali kontrolu robotické zvieratá a dievča Aloy sa v tomto svete narodilo. Práve ona je hlavnou hrdinkou zaujímavého príbehu, ktorý sa rozhodne oplatí prežiť. (Naše hodnotenie: 9,5/10)

Uncharted 4

Štúdio Naughty Dog prekonalo samého seba a hra je grafickým skvostom, ktorý svojho času búral konzolové obmedzenia úžasnou hrateľnosťou. Nezaostáva ani dojímavý príbeh, geniálne napísané a nadabované postavy, grafické či fyzikálne spracovanie. V našej rozsiahlej recenzii dostala hra plný počet bodov a a bezpochyby ju môžeme zaradiť medzi najlepšie hry svojho žánru. Ak si hru nehral, odporúčame ti ísť do toho. (Naše hodnotenie: 10/10)

 Bloodborne

Krvák od japonského štúdia From Software je RPG hra, ktorá rozhodne patrí do tohto výberu. Atmosféra ťa už po krátkom úseku hrania kompletne pohltí a od zabíjania nepriateľov sa nebudeš vedieť odtrhnúť. Hre výborne sekunduje strašidelná hudba a podarená grafika, ktoré znásobujú pôžitok z hry. (Naše hodnotenie: 9/10)

Grand Theft Auto V

Aj po niekoľkých rokoch je GTA V stále obľúbeným titulom. Obrovská komunita a atraktívny svet je lákadlom pre nových hráčov, ktorých neustále pribúda. Dôkazom je aj fakt, že koncom roka 2018 hra od Rockstar Games prekonala magickú hranicu 100 miliónov predaných kusov. GTA V je jednoducho žijúca legenda a je hriech, ak jej nedáš šancu. (Naše hodnotenie: 10/10)

 

The Witcher 3

Zaklínač je príkladom toho, ako by mala kvalitná RPG hra vyzerať. Funguje v nej prakticky všetko – zaujímavý príbeh, solídne grafické spracovanie a široké možnosti. The Witcher patrí medzi tie hry, ktoré keď prejdeš, pociťuješ pocit šťastia, smútku, naplnenia a prázdnoty v jeden okamih. (Naše hodnotenie: 9,5/10)

The Last of Us Remastered

Trh, a to filmový aj herný, je presýtený zombíkmi. Sú však výnimky (potvrdzujúce pravidlo), na ktoré jednoducho nemôžeme zanevrieť. Jednou z nich je The Last of Us Remastered. Vďaka tejto hre si pripomenieš, kto je vo svete živých mŕtvol pánom. Počas hrania prejdeš poriadny kus cesty po USA, zanecháš za sebou kopu dostrieľaných zombíkov a náramne sa pri hraní zabavíš. Navyše, hra má stále aktívny multiplayer.

Resident Evil 2

Druhou výnimkou vo svete zombíkov je Resident Evil 2. Začiatkom roka titul dorazil na pulty predajní a očaril skvelou hrateľnosťou a impozantnou grafikou. Samozrejme, nie je núdza o skvelé audio a akčné chvíľky, no to sa dá od RE akosi očakávať. Pošramotené meno po nie veľmi podarených počinoch je teda opäť vyčistené a hru ti určite odporúčame. (Naše hodnotenie: 9,5/10)

Anketa:
Ktorú hru si plánuješ zahrať?
God of War
Marvels Spider-Man
Red Dead Redemption 2
Horizon: Zero Dawn
Uncharted 4
Bloodborne
Grand Theft Auto V
The Witcher 3
The Last of Us Remastered
Resident Evil 2
God of War
14 %
313 Hlasov
Marvels Spider-Man
13 %
279 Hlasov
Red Dead Redemption 2
27 %
607 Hlasov
Horizon: Zero Dawn
5 %
121 Hlasov
Uncharted 4
7 %
166 Hlasov
Bloodborne
3 %
64 Hlasov
Grand Theft Auto V
8 %
170 Hlasov
The Witcher 3
8 %
176 Hlasov
The Last of Us Remastered
7 %
149 Hlasov
Resident Evil 2
8 %
171 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia