Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 13:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Johnny Depp obviňuje zo straty roly Jacka Sparrowa svoju ex-manželku Amber Heard. Žaluje ju o 50 miliónov dolárov

Johnny Depp obviňuje zo straty roly Jacka Sparrowa svoju ex-manželku Amber Heard. Žaluje ju o 50 miliónov dolárov
Zdroj: Photo by Joel Ryan/Invision/AP/TASR
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Či dá súd kontroverznému hercovi za pravdu sa ešte len uvidí.

Rozvedené páry sa k sebe mnohokrát správajú naozaj bezočivo a hollywoodske duo Johnny Depp a Amber Heard je toho smutným dôkazom. Slávny Depp aktuálne svoju bývalú manželku Amber Heard zažaloval za ohováranie, a preto od nej žiada 50 miliónov $

Táto pochabá akcia je len jednou z posledných opakovaných snáh Johnnyho Deppa umlčať Amber Heard,“ povedal v mene herečky jej advokát Eric M. George.

V odôvodnení žaloby sa poukazuje na minuloročný decembrový článok od The Washington Post, kde Heard svojho ex-manžela nepriamo (nespomenula jeho meno) obvinila z domáceho násilia. Jej slovami malo podľa herca utrpieť jeho meno, čo ho malo následne pripraviť o rolu v nových Pirátoch Karibiku.

Johnny Depp mal o rolu kapitána Jacka Sparrowa prísť kvôli ex-manželke. Tú teraz žaluje o 50 miliónov $
Johnny Depp mal o rolu kapitána Jacka Sparrowa prísť kvôli ex-manželke. Tú teraz žaluje o 50 miliónov $ Zdroj: Photo by John Shearer/Invision/AP/TASR

Johnny Depp tvrdí, že údajné napadnutie si jeho bývalá partnerka vymyslela, aby napomohla svojej kariére. S obvineniami voči Deppovi týkajúcimi sa domáceho násilia prvýkrát prišla v roku 2016, kedy dvojica oznámila, že sa budú rozvádzať.

Odporúčané
Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu 14. októbra 2023, 10:30

Obvinenia z domáceho násilia boli ale vzájomné. Depp napríklad tvrdil, že po ňom Heard jedného dňa hodila fľašu vodky a zranila mu ruku, kvôli čomu musel ísť herec na operáciu. 

V aktuálnej chvíli o ich vzájomných sporoch musí ešte rozhodnúť súd. Nešlo by ale o prvé obvinenia voči Deppovi, kedy mal herec voči druhej strane použiť fyzické násilie. V roku 2017 mal údajne dvojicou rán do rebier napadnúť člena štábu Gregga Brooksa.

Domov
Zdieľať
Diskusia