Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2019, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B si opäť poplietla hudbu s ľahkým pornom. Prísne rapuje o intímnych častiach svojho tela

HUDBA
Uložiť Uložené

Ešte na Valentína uzrela svetlo sveta skladba Please Me s Brunom Marsom, ktorá teraz dostáva videoklip a promo, ktoré je na hrane s pravidlami Instagramu.

Cardi B vydala v minulom roku veľmi úspešný album Invasion of Privacy, s ktorým pozbierala hneď niekoľko rekordov a v prvom rade cenu Grammy za najlepší rapový projekt roka 2018. Predbehla tak kapacity ako Travis Scott či Pusha T a právom jej patrí titul kráľovnej rapu.

O trón sa dlhodobo bije s Nicki Minaj, bez zdravej konkurencie by to však nebolo ono, a tak sme v konečnom dôsledku veľmi radi, že sa navzájom motivujú. Okrem hudby sa veľmi rady predbiehajú aj v kontroverzii, pričom by bolo asi veľmi ťažké určiť, ktorá má navrch. Tentokrát sa však rozbehla Cardi, keďže ako promo k novému videoklipu využila svoje telo.

Vizuálne spracovanie dostáva jej najnovší track Please Me s Brunom Marsom, ktorý spoločne vydali ešte pri príležitosti Valentína. Erotický text do veľkej miery pojednáva o intímnych častiach tela raperky a my vlastne už ani nemáme čo dodať. Do komentárov nám napíš, ako sa ti novinka páči a či máš radšej Nicki alebo Cardi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia