Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 12:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga otvorene vysvetlila svoju „lásku“ k Bradleymu Cooperovi. Opísala aj moment, keď vyhrala Oscara

ZAUJÍMAVOSTI BRADLEY COOPER LADY GAGA OSCAR 2022
Uložiť Uložené

Speváčka sa objavila v šou u Jimmyho Kimmela.

Odovzdávanie Oscarov máme úspešne za sebou. Dnes už môžeme len hodnotiť, čo sa na ceremónii vlastne odohralo, a najväčšie množstvo ľudí zrejme zaujímal príbeh pomyselnej lásky medzi Lady Gagou a Bradleym Cooperom. Speváčka a herec chtiac či nechtiac vytvorili prvé klebety o vzájomnej náklonnosti už pri natáčaní filmu A Star Is Born a fanúšikovia sa tejto predstavy držia až dodnes.

Lady Gaga a Bradley Cooper si zrejme dávno uvedomili, že najlepšia propagácia pre celý film aj hit Shallow by mohla byť založená práve na chémii a vzájomných sympatiách medzi nimi dvomi, a tak pokračovali v provokáciách. Keď Bradley prišiel naživo zaspievať na speváčkinu šou v Las Vegas, vyzeralo to, ako keby spolu už dlhé mesiace chodili.

Odporúčané
Keď Bradley Cooper bozkával Irinu, Lady Gaga akoby nechcela existovať. Internet sa zabáva na pomyselnom ľúbostnom trojuholníku Keď Bradley Cooper bozkával Irinu, Lady Gaga akoby nechcela existovať. Internet sa zabáva na pomyselnom ľúbostnom trojuholníku 25. februára 2019, 11:44

Fanúšikovia boli nadšení aj z vystúpenia na samotných Oscaroch, kde na seba Bradley a Lady Gaga pozerali ako na svoje najväčšie životné lásky, ale samozrejme po celý čas išlo len o šou pre divákov.

Speváčka to potvrdila u moderátora Jimmyho Kimmela, ktorý sa jej na vysnívanú lásku hneď opýtal. Gaga skonštatovala, že Shallow je pieseň o láske, rovnako ako A Star is Born je filmom o láske, a tak spolu vždy vstupovali tak, aby v ľuďoch navodili atmosféru zamilovanosti. Nemusíš sa preto obávať, že Bradley opustí Irinu.

V rozhovore porozprávala aj o svojich začiatkoch, keď od rodičov dostávala vreckové 20 dolárov týždenne a ako hosteska si trénovala ďakovnú reč, čo sa jej napokon v nedeľu vyplatilo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia