Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 1:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bratranec Nurmagomedova schytal tvrdý knockout lietajúcim kolenom priamo do hlavy. Kriesiť ho pomáhal aj Khabib

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bratranec známeho bojovníka utrpel len druhú prehru.

Bratranec Khabiba Nurmagomedova Shamil Zavurov sa na turnaji ROAD FC v juhokórejskom Soule predstavil v súboji proti Mansourovi Barnaouiovi. Zavurov pred týmto zápasom prehral iba jediný súboj, a tak mal poriadnu motiváciu na to, aby súperovi ukázal, kto je v oktagone kráľom.

Za klietkou ho podporoval dokonca aj samotný Khabib a víťaz súboja si mohol odniesť odmenu vo výške 200-tisíc dolárov spoločne s príležitosťou pobiť sa vo finálovom zápase o výhru 1 milión dolárov. Zavurov preto bojoval z plných síl a o výhru ho pripravila chvíľková strata koncentrácie minútu pred koncom tretieho kola.

Barnaoui hľadal spôsob, ako Rusa knockoutovať a napokon ho naozaj našiel. Zo sekundy na sekundu podržal Zavurovovu hlavu, vyskočil a lietajúcim kolenom ho trafil priamo do tváre. Rus okamžite spadol na podlahu ako podťatý a rozhodca zápas ukončil, pretože nemohol v žiadnom prípade pokračovať.

Výhru 200-tisíc dolárov a šancu na finálový triumf si teda pripísal Barnaoui, ale Zavurov nemusel priveľmi smútiť. Na podlahe oktagonu ho kriesil aj samotný Nurmagomedov a v zápase ukázal svoje silné stránky, takže sa nemá za čo hanbiť.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30


Domov
Zdieľať
Diskusia