Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 9:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder si pripomína vraždu Kuciaka. Dočkáme sa sólového albumu?

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Wondy sa rozbehol a fanúšikovia už spriadajú konšpirácie o tom, že by sme sa konečne mohli dočkať celistvého sólového projektu.

Boy Wonder sa len pred niečo viac ako týždňom prihlásil o slovo so skladbou Ukáž mi lásku, ktorú sprevádzal aj šialený videoklip. Pôvodne sme si mysleli, že Wondy sa nám chcel len pripomenúť so skvelým nápadom. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa rozhodol rok 2019 zasvätiť aktivite, keďže pri príležitosti jedného roka od zavraždenia investigatívneho novinára sa slovenský člen Ty Nikdy hlási o slovo opäť. 

Novinka Stále vládze je opisom nepríjemných udalostí z minulého roka z perspektívy jedného z najlepších slovenských lyrikov, ktorý si v žiadnom prípade nekladie servítku pred ústa. O všetkom hovorí na rovinu a kritizuje aj svoju neznalosť. 

Zároveň sme sa dočkali jednoduchého, no veľavravného vizuálu od Mystiku, ktorý s Boy Wonderom spolupracoval už viackrát. O hudobnú produkciu sa postaral DJ Fatte a vokály doplnila Katka Ščevlíková. Otázkou už len ostáva, či naozaj obľúbený raper z Trnavy chystá dlho očakávaný (aj avizovaný) album. 

Domov
Zdieľať
Diskusia