Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019, 15:06
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Slováci sa na koncerte Tommyho Casha poriadne odviazali. Zažiarili v týchto zaujímavých outfitoch

Slováci sa na koncerte Tommyho Casha poriadne odviazali. Zažiarili v týchto zaujímavých outfitoch
Zdroj: Welin/REFRESHER
MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Bratislavský koncert jedného z najbizarnejších raperov bol ako inak plný kontroverzie.

Bratislavský Majestic Music Club (MMC) včera hostil estónsku hviezdu – rapera Tommy Casha. Celosvetovo známy konceptuálny umelec a hudobník sa vrátil na Slovensko, aby fanúšikom predstavil nielen nový projekt s názvom ¥€$ (Yes), ale taktiež aj staršie hity.

Okrem milovníkov excentrickej hudby sa však na koncerte objavili aj mnohí módni nadšenci, ktorí sa očividne chceli svojimi často šialenými outfitmi podobať samotnému interpretovi. V priebehu večera sme preto mali možnosť vidieť rozhodne zaujímavé kúsky nielen na Tommy Cashovi, ale aj na účastníkoch koncertu.

Za zmienku stojí napríklad vintage Tommy Hilfiger bunda jednej z návštevníčok prelepená lepiacou páskou a papierom, na ktorom bolo namiesto Hilfiger – Cash. O kreativite Tommyho fanúšikov sa rozhodne nedá ani pochybovať.

Alex Wortex s náplasťami na bradavkách či fejkové Vansy. Ako vyzerali outfity návštevníkov koncertu Tommy Casha?
Alex Wortex s náplasťami na bradavkách či fejkové Vansy. Ako vyzerali outfity návštevníkov koncertu Tommy Casha? Zdroj: Welin/REFRESHER
 

Prekvapila aj kontroverzná influencerka Alex Wortex, ktorej outfit pozostával z bielych chunky tenisiek Buffalo Classic na vysokej platforme, ikonickej Louis Vuitton kabelky v spolupráci s bláznivým Takashi Murakamim, ružového kožuchu, náplastí na bradavkách s názvom "Fuck Me!" či ružového lapaču snov.

Odporúčané
Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová 26. marca 2024, 9:30

Jej brat zas stavil na imitácie Vans Sk8-Hi Flame v podaní plameňoviek od Zary, o ktorých sme mimochodom písali v článku o napodobeninách tohto španielskeho giganta. Koncertu sa zúčastnili aj ďalší známejší Slováci ako modelka Alexandra Kvačkaj, YouTuber To je ten náš Matúš či taktiež časť nášho Refresher tímu.

Čo sa týka outfitu samotného Tommy Casha, Estónec svojej povesti nezostal nič dlžný. Na sebe mal modré šuštiaky, žltú Balenciaga WFP ľadvinku či čierne Vetements 100% Pro tričko. Fotky koncertu a outfitov nielen obyčajných návštevníkov, ale aj influencerov si môžeš pozrieť v galérii nižšie.

O fotografie sa postarala naša šikovná Welin.

Domov
Zdieľať
Diskusia