Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. februára 2019, 8:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor číta komentáre pod svojimi klipmi: Prečo rapuje o 5-tisícovkách a v stripkluboch rozhadzuje stokorunáčky? (Interhejty)

HUDBA
Uložiť Uložené

Seriál Interhejty pokračuje novým dielom, v ktorom tentokrát hosťuje pražský raper Ektor.

K obľúbenému seriálu Interhejty sa budeme počas roka 2019 vracať o niečo častejšie a dnes pokračujeme ďalším dielom, s ktorým sme sa tentokrát presunuli do Prahy. Pozvanie totiž prijal známy raper Ektor. Ten pred pár dňami vydal siedmy sólový album Marko, takže sme komentáre vyberali z najnovších videí, no vrátili sme sa aj k tým starším. 

Ako už asi tušíš, Ektorovou úlohou bolo na tieto komentáre reagovať, pričom dopredu nevedel, čo ho čaká. V konečnom dôsledku sa viac pobavil ako nahneval, no fanúšikom a hejterom odpovedal úprimne a bezprostredne. Dozvieš sa napríklad aj to, ako to bolo s beatom ku skladbe Kancelář, prečo Ektor v stripklube nerozhadzuje 5-tisícové bankovky a čo si myslí o resellingu lístkov na jeho krst.

Ten sa mimochodom bude konať už 1. marca v pražskom Fóre Karlín. Koncert budú mimochodom sprevádzať aj hostia z albumu ako Rytmus, Yzomandias alebo Pil C. Následne sa 8. marca Ektor predstaví aj v Bratislave

Domov
Zdieľať
Diskusia