Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 12:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál zo sveta Resident Evil od Netflixu by sa mal zamerať na temné pozadie spoločnosti Umbrella

Seriál zo sveta Resident Evil od Netflixu by sa mal zamerať na temné pozadie spoločnosti Umbrella
Zdroj: Capcom R&D Division 1
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Herní fanúšikovia iste vedia, že univerzum Resident Evil ponúka omnoho viac, než sme doposiaľ videli vo filmoch.

V roku 2002 nadšencov akčného a hororového žánru zaujala zvodná Ukrajinka Milla Jovovich, ktorá si strihla hlavnú rolu v Resident Evil. Od tej doby mohli diváci sledovať hneď niekoľko titulov z tejto série. Ich kvalita však bola pomerné kolísavá a niekedy sa nachádzala hlboko pod priemerom.

Podľa portálu Deadline by sa mal ale Netflix pokúsiť sériu oživiť prostredníctvom napínavého seriálu. O produkciu sa údajne postará nemecká spoločnosť Constantin Film, ktorá stála taktiež za filmami. zo série. V aktuálnej dobe Netflix hľadá showrunnera celého projektu.

Kompetentné osoby sa zatiaľ k veci nevyjadrili, ale podľa zdrojov blízkych portálu Deadline by mal seriál prehĺbiť celkovú mytológiu sveta Resident Evil. Tým pádom sa detailnejšie pozrieme napríklad na pozadie tajomnej korporácie Umbrella a na hrozivé následky, o ktoré sa postaral T-vírus.

Čo si o celom projekte myslieť? Na zahraničných fórach niektorí užívatelia prejavili radosť, no iní seriálový Resident Evil už vopred zavrhli. Ako dôvod uvádzajú najmä fakt, že filmová séria, za ktorou stojí Constantin Film, naozaj nepatrí medzi žiaden vrchol kinematografie.

Ich posledná snímka zo sveta Resident Evil s podtitulom The Final Chapter si napríklad na Rotten Tomatoes odniesla priemerné hodnotenie 4.5/10. Ako sa páčila tebe? A čo si myslíš o seriálovej verzii Resident Evil?

Anketa:
Ako to vidíš so seriálom Resident Evil?
Skvelé, nemám výhrady
Dám tomu šancu, uvidíme
Nemám záujem
Skvelé, nemám výhrady
38 %
92 Hlasov
Dám tomu šancu, uvidíme
54 %
131 Hlasov
Nemám záujem
7 %
18 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia