Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2019, 1:44
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

O najlajkovanejší post na Instagrame sa snažia aj Slováci. Miesto vajíčka tentokrát o podporu bojuje obyčajná tehla

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Vajíčko s 35 miliónmi lajkami zničilo Kylie Jenner. Porazí tehla slovenských influencerov?

Určite si počas posledných hodín zachytil informácie o slávnom vajíčku, ktoré sa stalo najlajkovanejšou fotkou na Instagrame. Počet páčikov už prekonal absurdných 35 miliónov, vďaka čomu je právoplatným držiteľom svetového rekordu a z rebríčka zosadil predtým prvú fotku Kylie Jenner.

Zo slávy vajca sa teraz pochopiteľne snažia vyťažiť mnohé iné stránky a zapojili sa aj Slováci. O podobných pokusoch by sme ani neinformovali, no naši krajania sa rozhodli vytvoriť rekord na domácej scéne. Najlajkovanejší slovenský post sa snažia tentokrát dosiahnuť s tehlou, keďže z vajíčok vraj dom nepostavíš.

Úsmevný nápad možno budeš považovať za hlúpy, no mysli na to, že sa pokus s tehlou práve stáva ďalším slovenským virálom a za 5 hodín nazbieral už približne dvetisíc lajkov. Ak sa ti teda bezvýznamná snaha prekonať v lajkoch všetkých slovenských influencerov páči, podpor ju palcom hore aj ty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Slovenský Rekord (@slovakia_brick_record),

Domov
Zdieľať
Diskusia