Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2019, 13:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tínedžerka vyskúšala Bird Box challenge za volantom auta. Spôsobila nehodu a podľa ľudí by mala byť obvinená z pokusu o vraždu

Tínedžerka vyskúšala Bird Box challenge za volantom auta. Spôsobila nehodu a podľa ľudí by mala byť obvinená z pokusu o vraždu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BIRD BOX
Uložiť Uložené

Po tomto incidente sa snáď už ľudstvo konečne poučí a prestane takto hlúpo riskovať svoje či životy druhých.

Ako sme ti už priblížili v našom nedávnom článku, ľudia po celom svete sa v poslednom období zúčastňujú tzv. #BirdBoxChallenge, teda výzvy, kedy si zakryjú oči a vykonávajú rôzne úlohy. A to od tých najjednoduchších a pomerne neškodných (nanášanie make-upu) až po také, pri ktorých tuhne krv v žilách (prechádzanie cez cestu plnú áut).

K celej veci sa navyše vyjadril aj streamovací gigant Netflix (sci-fi horor Bird Box vznikol pod jeho krídlami), ktorý všetkých ľudí prosil, aby si pri tejto výzve dávali pozor a neskončili kvôli troške internetovej slávy v nemocnici. No ak si si aj nejakou zvláštnou náhodou myslel, že by takýto oznam mohol zabrať, bol si na veľkom omyle.

Ľudstvo totiž opäť raz potvrdilo svoju neuveriteľnú hlúposť, čo dokazuje aj policajná správa z amerického Utahu. Tá prišla s informáciou, že si jedna nemenovaná 17-ročná tínedžerka vyskúšala túto výzvu priamo za volantom. Podľa dostupných správ si mala stiahnuť čapicu až na oči a spôsobiť dopravnú nehodu s ďalším vozidlom. Podľa slov poručíka Travisa Lymana vodička stratila kontrolu nad autom, dostala šmyk a následne narazila nielen do iného vozidla, ale aj do pouličnej lampy.

Odporúčané
Post-apokalyptický Bird Box sa koncom roku dočká knižného pokračovania. O čom bude? Post-apokalyptický Bird Box sa koncom roku dočká knižného pokračovania. O čom bude? 20. marca 2019, 12:21

V druhom aute bol 16-ročný pasažier, no okrem škôd na oboch vozidlách sa našťastie nikomu nič vážne nestalo. Polícia navyše zverejnila aj fotografiu z miesta havárie, pričom sa mnohí zhodli na tom, že zo strany šoférky išlo o nesmierne hlúpy a nebezpečný kúsok. Niekoľko komentujúcich si dokonca myslí, že by mala byť 17-ročná slečna obvinená z pokusu o vraždu motorovým vozidlom.

Ostáva nám už iba dúfať, že sa výzvou pobláznení ľudia konečne poučia a nebudú riskovať svoje či životy druhých kvôli sláve a uznaniu. Čo si o tomto chovaní myslíš ty? Určite sa s nami podeľ o tvoj názor v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia