Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 13:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kým neodpíšeš, tvoj telefón zamrzne. Šikovná aplikácia uľahčuje rodičom kontrolu nad svojimi deťmi

TECH
Uložiť Uložené

Ignorovanie správ tvojho otca či mamy sa môže stať vďaka tejto aplikácii minulosťou.

Američan Nick Herbert začal byť unavený z toho, že jeho mladý syn využíva svoj mobilný telefón na všetko možné, no pritom zabúda odpisovať na správy vlastného otca. Vytvoril preto aplikáciu, vďaka ktorej dokáže nezodpovedného potomka veľmi ľahko prinútiť k rýchlej odozve.

Tento kreatívny technologický výstrelok nesie názov ReplyASAP (as soon as possible), čo v preklade značí „Odpovedz ihneď, ako to bude možné“.

Aplikácia dáva rodičom moc zmraziť telefón svojich deti v prípade, že im neodpovedajú na správy, čím spravia zariadenie nedostupným,“ píše portál televíznej stanice WIS.

Aplikácia v sebe obsahuje viaceré funkcie a môžeš pomocou nej na druhé mobilné zariadenie na diaľku nastaviť alarm. Ten by mal zvoniť aj v prípade, že je v aktuálnom čase na danom zariadení aktivovaný tichý režim.

ReplyASAP je v ponuke Google Play už od roku 2017. Od jej sprístupnenia si ju stiahlo viac ako ako 75 000 užívateľov. Doposiaľ bola dostupná len pre Android, ale jej vývojári potvrdili, že už čoskoro bude použiteľná aj prostredníctvom iOS. Skúsiš ju aj ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia