Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 13:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Umierajúci muž túži pred smrťou vidieť Avengers: Endgame. Ľudia už kontaktovali Marvel a Chrisa Hemswortha

Umierajúci muž túži pred smrťou vidieť Avengers: Endgame. Ľudia už kontaktovali Marvel a Chrisa Hemswortha
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Dúfame, že mu štúdio čoskoro vyhovie.

33-ročný muž sa prostredníctvom Redditu zveril svetu, že kvôli svojmu výnimočne zlému zdravotnému stavu bude pravdepodobne už čoskoro po smrti. Z dôvodu zriedkavej kombinácie v podobe rakoviny pečene, rakoviny úst a zlyhávaniu kostnej drene sa zrejme nedožije ani do apríla (duben) tohto roku.

Na následky rovnakých zdravotných problémov mu ešte pred tromi rokmi zomrela sestra a v súčasnej dobe je už zdá sa zmierený s tým, že čoskoro si dedičné ochorenia vypýta svoju daň aj na jeho živote.

Od užívateľov Redditu nežiadal o ľútosť či finančné príspevky (ktoré mu napriek tomu ponúkali – im ale odkázal, aby ich investovali do výskumu chorôb), ale chcel vidieť, akým spôsobom by sa mohol dostať na skoršie premietanie Avengers: Endgame.

Premiéra očakávanej Marvelovky je totiž v Austrálii (odkiaľ pochádza) plánovaná až na 24. apríla a do tej doby bude už zrejme 33-ročný muž s raritnou kombináciou ochorení nejaký čas po smrti. 

Nečakane rýchla a ochotná reakcia ľudí ho však mimoriadne prekvapila. Twitterom sa kvôli jeho príspevku začal šíriť hashtag #Avengers4Alexander a niektorí užívatelia mu dokonca ponúkali vlastné orgány. Pri vzraste svojej popularity sa začal obávať už len toho, že ľudia v jeho internetovej histórii nájdu akýkoľvek nevhodný príspevok.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

V aktualizovanej správe sa 33-ročný muž poďakoval za množstvo blogových článkov a videí na YouTube s vyjadrením podpory, pričom dodal, že podľa jeho informácií sa o jeho prípade už dozvedel aj Marvel. Reakciu od štúdia však zatiaľ nedostal.

Umierajúci muž túži pred smrťou vidieť Avengers: Endgame. Ľudia už kontaktovali Marvel a Chrisa Hemswortha
Zdroj: Marvel

Okrem toho ale prišiel na to, že Austrália je skutočne malá, pretože zistil, že známy jeho známeho je v kontakte s Chrisom Hemsworthom alias Thorom, ktorý bol vďaka tomu s jeho prípadom údajne taktiež oboznámený.

Veľký fanúšik Avengers s humorom priznal, že cíti povinnosť za to, aby sa nedožil do premiéry, pretože by si zdalo, že svoj zdravotný stav len zneužíval. V každom prípade 33-ročnému Austrálčanovi prajeme, aby mu Marvel vyhovel.

Domov
Zdieľať
Diskusia