Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 17:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ktorá z postáv v Aladinovi sa najviac podobá svojej animovanej verzii?

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Po odhalení hlavných hrdinov sme si spravili menšie porovnanie.

V stredu nám filmári prostredníctvom magazínu Entertainment Weekly ukázali podobu postáv z hranej verzie pripravovaného Aladina. Na malý moment fanúšikov zmiatol nezmenený výzor džina alias Willa Smitha, no herec nám už objasnil, že CGI verzie (teda modrého džina) jeho postavy sa vo filme samozrejme dočkáme.

Keďže už fotografie a videá z natáčania odhalili väčšinu hlavných postáv (chýba ešte napríklad sultán či Jafarov poskok Iago), rozhodli sme sa po vzore očakávaného Levieho kráľa opäť pozrieť na porovnanie animovanej verzie s tou hranou.

V nižšie priloženej galérii môžeš vidieť džina (Will Smith), Jasmine (Naomi Scott), Aladina (Mena Massoud), Jafara (Marwan Kenzari), opičku menom Abu a známu lokalitu z predošlej verzie. Ako sa ti nová podoba hrdinov pozdáva? A na ktorú z hraných disneyoviek sa tešíš najviac?

Filmári nám do dnešného dňa zatiaľ odprezentovali len jeden kratučký trailer, pričom v rámci neho neodhalili žiadne veľké množstvo scén.

Aj tak sa ale dalo z upútavky predbežne usúdiť, že nás známy režisér Guy Ritchie (King Arthur: Legend of the Sword, Sherlock Holmes) zrejme nesklame. Hudobný motív a pôsobivé lokality v divákovi dokázali vyvolať kúsok nostalgie, no viac o samotnom filme sa pravdepodobne dozvieme až z ďalšej ukážky.

Odporúčané
Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) 26. mája 2019, 19:50

Na ňu má však Disney zatiaľ stále čas. Snímka je už síce aktuálne v post-produkcii, ale jej premiéry sa na Slovensku a v Česku dočkáme až 23. mája (květen) budúceho roku. Ešte predtým však uvidíme hranú verziu Dumba. Ďalšie informácie, videá a fotografie zo sveta pripravovaného Aladina nájdeš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia