Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 20:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Starček zastrelil manželku v domove dôchodcov. Prosila ho, aby jej trápenie ukončil a zabil ju

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Neuveriteľne smutný príbeh zaskočil aj policajtov.

Jeden z najsmutnejších zločinov, aký kedy videli. Týmito slovami opísali vraždu v domove pre dôchodcov v americkom meste Clinton v štáte Mississippi policajti, ktorí na mieste zasahovali. Thomas Ballenger šiel navštíviť svoju manželku Rebeccu po tom, čo ju v novembri postihla mŕtvica a ona zostala pripútaná na lôžko.

Stále iba 70-ročná babička stratila možnosť žiť bez toho, aby nebola odkázaná na opatrovateľa, a tak mala svojho manžela poprosiť, nech ju zbaví trápenia a usmrtí. Už tak viac nechcela žiť.

V štáte Mississippi nie je eutanázia zlegalizovaná. Deduško preto musel vymyslieť spôsob, ako manželku zabiť. Na poslednú návštevu domova si preto prepašoval strelnú zbraň a manželku zastrelil niekoľkými ranami.

Po vražde vyšiel von z izby, vzdal sa zamestnancom domova a počkal na policajtov, ktorí ho prišli zatknúť. Medzitým mu súd zamietol možnosť vyjsť von z väzby na kauciu, a tak bude na proces čakať za mrežami.

Thomas Ballenger v minulosti pracoval ako hasič, ktorého miestni obyvatelia poznali ako dobrého, nápomocného a verného muža. So svojou manželkou strávil viac ako 40 rokov, ľudia ich vzťah opisovali tak, že obaja boli tieňom toho druhého.

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

Muž po zatknutí policajtom povedal, že upadol do depresie a z manželkinej mŕtvice vinil samého seba. Policajti ho teraz monitorujú, aby si život nevzal aj on sám.



Domov
Zdieľať
Diskusia