Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2018, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš inštinkt lovca, si kreatívny, miluješ zábavu a Jägermeister?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Máme pre teba ponuku, ktorá sa neodmieta. Staň sa Jäger Hunterom a nauč sa organizovať netradičné eventy!

Jägermeister hľadá študentov, pozerajúcich sa na svet z inej perspektívy. Ak patríš medzi ľudí, ktorí vidia príležitosť na miestach vyzerajúcich nebezpečné, okamžite by si mal zbystriť pozornosť. Obľúbený výrobca bylinného likéru totiž práve teraz spúšťa kampaň, v rámci ktorej je cieľom nájsť odhodlaných lovcov s chuťou vymýšľať a následne realizovať zaujímavé projekty všetkého druhu. 

Pozícia Jäger Huntera je vhodná v prvom rade pre ambicióznych a kreatívnych študentov slovenských vysokých škôl. Tvojou úlohou bude prepájať značku Jägermeister so študenstým životom, pričom zároveň dostaneš voľnú ruku a možnosť realizovať svoje nápady.

Aj preto by ti okrem marketingového myslenia, citu pre organizáciu a tímového ducha nemala chýbať fantázia a odvaha. A aby sme nezabudli, ešte by si mal veľmi dobre poznať svoj revír, v ktorom budeš pracovať. Všetko ostatné sa už dokážeš naučiť praxou, ktorej ťa ako Jäger Huntera čaká naozaj veľa. 

Máš inštinkt lovca, si kreatívny, miluješ zábavu a Jägermeister?
Zdroj: Jägermeister

Dostaneš možnosť vytvoriť vo svojom meste párty, akej si sa vždy chcel zúčastniť a spolupracovať pri tom môžeš aj so zaujímavými vystupujúcimi interpretmi či DJmi. Alebo sa môžeš zamerať na akúkoľvek formu umenia a odprezentovať ho tak, aby si návštevníkom vyrazil dych. Dobrou správou zároveň je, že na všetkých udalostiach sa o zábavu stará ľadovo namrazený Jägermeister, takže sa je vždy na čo tešiť. 

Aktuálne môžeš byť Jäger Hunterom v Bratislave, Košiciach alebo v Nitre, resp. Trnave. Tieto dve mestá bude mať na starosti jeden lovec. Ak chceš začať písať nový príbeh svojho mesta a popritom si zabezpečiť skúsenosti do budúcnosti, okamžite nabiehaj na oficiálnu stránku  jagerhunter.sk, kde sa dozvieš ešte všetky dôležité podrobnosti. Zapojiť sa môžeš do 20. januára. 

Máš inštinkt lovca, si kreatívny, miluješ zábavu a Jägermeister?
Zdroj: Jägermeister
Máš inštinkt lovca, si kreatívny, miluješ zábavu a Jägermeister?
Zdroj: Jägermeister
Domov
Zdieľať
Diskusia